BAŞKAN BAYDİLLİ: "GELECEĞİN TEMİNATI GENÇLERİMİZE HER ZAMAN DESTEK OLUYORUZ"!

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçedeki Girne Kolejinde gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerle söyleşide bir araya gelerek öğrencilerle tecrübelerini paylaşıp eğitimin değerini anlattı.

Editör: Arpak Medya
15 Şubat 2024 - 17:05

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçedeki Girne Kolejinde gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerle söyleşide bir araya gelerek öğrencilerle tecrübelerini paylaşıp eğitimin değerini anlattı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli toplumun her kesimiyle buluşmaya devam ediyor. Başkan Baydilli ilçede bulunan Girne Kolejinde ‘Kariyer Yolculuğu’ etkinliğinde öğrencilerle bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdi. Başkan Baydilli öğrencilere tecrübelerini aktarırken, okumanın ve kendini geliştirmenin öneminden bahsetti.



Başkan Baydilli öğrencilere hayata dair bazı önerilerde bulunurken, “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır” hadisini hatırlatarak her ne meslek yaparlarsa insanlara faydalı olacak güzel işler yapmalarını istedi. Kendisinin de bu hadis üzere çalıştığını kaydeden Başkan Baydilli, belediye başkanlığı görevinde kendisini en çok mutlu eden durumun insanlara hizmet etmek olduğunu kaydetti.



Başkan Baydilli öğrencilere şunları anlattı: “Geleceğimizi şekillendirecek olan güzel gençlerimizle bir araya gelip sohbet etme şansına eriştiğim için çok mutluyum. Biz her zaman eğitimin, eğitimcilerin ve gençlerin yanındayız çünkü yeni nesiller alacakları iyi eğitimle gelecekte ülkeyi daha güzel bir hale getireceklerdir.

Şanlıurfa yüzde 70,2 genç nüfusuyla Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip şehridir. Bizim bu genç potansiyeli değerlendirip gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirmemiz ve ülkemize, şehrimize en iyi hizmetlerde bulunmalarına katkı sağlamamız gerekiyor. Biz bugüne kadar yaptığımız proje ve hizmetlerle gençlerimize değer verdik, İnşallah yeni dönemde de onların yanında olmaya, kariyer yolculuklarında destek vermeye devam edeceğiz.

Yarının büyükleri olan gençler, her zaman ailenize karşı, öğretmenlerinize karşı ve çevrenize karşı saygılı olun. Her zaman insanlara yardımcı olun, ülkeme ne kadar faydalı olabilirim düşüncesiyle hareket edin. Sizleri çok seviyorum, size çok önem veriyorum ve her zaman yanınızda olmaya devam edeceğim.”

Başkan Baydilli söyleşide öğrencilerin sorularını da yanıtlarken, öğrencilerle ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

ARPAK MEDYA HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.