Başkan Albayrak'tan Belediye personeline müjde!

Editör: Arpak Medya
06 Kasım 2023 - 21:48

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak’dan belediye personeline müjde.

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde, Belediye Başkanı Şeref Albayrak ile devam eden dönüşüm, değişim ve gelişimde belediye personeli de unutulmadı.

Başkan Albayrak’tan belediye personeline müjde geldi. Albayrak ‘Cumhuriyetin 100. Yılını kutladığımız bu özel dönemde, Halfeti Belediyesi olarak personellerimize birer maaş ikramiye veriyoruz’ dedi.

Albayrak açıklamasında ‘’Kıymetli Mesai arkadaşlarımız, Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bu özel dönemde, Halfeti Belediyesi olarak siz değerli çalışanlarımıza birer maaş ikramiye vermekten gurur duyuyoruz. Sizlerin özverili çalışmalarınız ve katkılarınız, belediyemizin başarısının temel taşlarından birini oluşturuyor.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılını birlikte kutlama fırsatını yakaladık. Bu tarihi anı daha da özel kılmak için, sizlere olan minnettarlığımızı bu ikramiye ile ifade etmek istedik. Sizlerin azimli çalışmaları ve fedakarlıklarınız, ilçemizin gelişimine katkı sağlamış ve hizmetlerimizin kalitesini yükseltmiştir.

Sizlere verilen bu ikramiye, Cumhuriyetimizin 100. yılına olan sevgi ve bağlılığımızın bir ifadesi olarak kabul edilmelidir. Hep birlikte daha nice başarılara imza atacağımıza inanıyoruz. Halfeti Belediyesi ailesi olarak, sizlere teşekkür eder, çalışmalarınızın devamını dileriz.

Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlarken, birlikte nice başarılara imza atmak dileğiyle’’ ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.