Aykut Kocaman: Ali Koç'un sözlerini samimi bulmuyorum!

Fenerbahçe'nin unutulmaz kaptanlarından eski teknik direktörü Aykut Kocaman yeni hoca arayışları ile ilgili konuştu.

Aykut Kocaman: Ali Koç'un sözlerini samimi bulmuyorum!
Editör: Arpak Medya
20 Haziran 2023 - 21:25

Fenerbahçe'nin unutulmaz kaptanlarından eski teknik direktörü Aykut Kocaman yeni hoca arayışları ile ilgili konuştu.

Aykut Kocaman: Ali Koç’un sözlerini samimi bulmuyorum

Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman, adının sarı lacivertlilerle anılmasıyla ilgili konuştu. Aykut Kocaman’ın Ali Koç sözleri dikkat çekti.

Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman, Sports Digitale YouTube kanalında özel bir röportaj verdi. Fenerbahçe’nin yeni hoca arayışları içerisinde adı yeniden gündeme gelen deneyimli teknik adam, “Ben bu denklemin içinde olmayacağım” dedi.

Aykut Kocaman, “Fenerbahçe’nin antrenörünün ayrılacağını söylediği günde, antrenör ararken, böyle bir dönemde denk geldi konuşmalarımız. Ben bu denklemin içinde asla olmadım ve olmayacağım da. Onu söylüyorum” sözlerini sarf etti.

‘HATA OLARAK DÜZELTİLMELİYDİ’

Öte yandan Aykut Kocaman, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un daha önce söylediği, “Göreve geldiğimizde Aykut Hoca ve ekibiyle devam edecektik. Büyük hata yaptık.” sözlerinin hatırlatılması üzerine, “Ali Bey’in bu sözlerinin artık çok samimi olduğunu düşünmüyorum. Eğer böyle olsaydı, bu kadar kriz ortamında, 5 senedir Uruguay’dan, Arjantin’den, Türkiye Ligi’nin her isminden bahsedildi. Bir kişinin isminden bahsedilmedi; Aykut Kocaman. Eğer bu bir hata olarak görülüyorsa, hata olarak düzeltilmeliydi.”

‘100’LERCE İSİM GEÇERKEN AYKUT KOCAMAN…’

”Tekrar söylüyorum, ben bu denklemin içinde zaten yokum. Söylediğim sözlerin bir anlamı var, oturacağı, gideceği yer var. Ya da arkası var. Bütün hatalarıma rağmen dikkat ettim. Ama bu cümlenin doğru olması için hemen sağlamasının olması lazım. 100’lerce isim geçerken, Aykut Kocaman’ın ismi geçmiyorsa… Ama bu kadar 100’lerce isim aranıyorsa, bu da bir hataysa, buradan yola çıkarak söylüyorum, samimiyet sorgulaması yapıyorum sadece. Eğer böyleyse bir hata düzeltmenin olması lazım. Bunun da doğru olduğunu düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.

Aykut Kocaman 2010-13 ve 2017-18 yılları arasında Fenerbahçe’de iki dönem teknik direktörlük görevini üstlenmişti.

58 yaşındaki Aykut Kocaman, Fenerbahçe ile 1 Süper Lig ve 2 Türkiye Kupası zaferi yaşamıştı.


KAYNAK: SÖZCÜ.COM

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.