ANTALYA DEPLASMANDA KAZANDI!

Antalyaspor, Sivasspor’u evinde mağlup etti: 0-2 Süper Lig'de haftalar süren galibiyet hasretini İstanbulspor maçıyla sonlandıran Antalyaspor, Sivasspor deplasmanından da istediği sonucu almayı bildi. Hafta içi Avrupa maçına çıkacak Sivasspor ise, üst üste ikinci yenilgisini tattı.

ANTALYA DEPLASMANDA KAZANDI!
Editör: Arpak Medya
01 Kasım 2022 - 00:47

Antalyaspor, Sivasspor’u evinde mağlup etti: 0-2

Süper Lig'de haftalar süren galibiyet hasretini İstanbulspor maçıyla sonlandıran Antalyaspor, Sivasspor deplasmanından da istediği sonucu almayı bildi. Hafta içi Avrupa maçına çıkacak Sivasspor ise, üst üste ikinci yenilgisini tattı.

Antalyaspor, Sivasspor’u evinde mağlup etti: 0-2

Süper Lig 12. hafta karşılaşmasında Fraport TAV Antalyaspor’u ağırlayan Demir Grup Sivasspor, rakibinin ilk yarıda bulduğu gollere karşılık veremeyince sahadan 2-0 yenik ayrıldı.

Maçın 18. dakikasında Güray Vural’ın ceza sahası içine yolladığı topa ters bir vuruş yapan Erdoğan Yeşilyurt kendi ağlarını sarstı ve Antalyaspor 1-0 öne geçti. Dakika 24’te Antalyaspor’un golcüsü Haji Wright sahneye çıktı ve skoru 2-0 yaptı.

Kalan dakikalarda Sivasspor’un çabaları sonuçsuz kalınca, İstanbulspor galibiyetiyle hayata dönen Antalyaspor üst üste ikinci galibiyetini aldı ve puanını 13’e yükseltti. Sivasspor ise, 10 puanda kaldı.

Konferans Ligi’nde Slavia Prag ile kritik bir maça çıkacak olan Sivasspor, daha sonra ligde Fenerbahçe’ye konuk olacak. Antalyaspor ise, sahasında Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak.

ARPAK MEDYA HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.