Anne ile kızı asansörde ölü bulundu!

Manisa'nın Salihli ilçesinde yaşayan 48 yaşındaki Devrim Güler ile 18 yaşındaki kızı Doğa Etyemez oturdukları apartmanın asansöründe komşuları tarafından ölmüş halde bulundu. Anne kızın ölüm nedeni araştırılıyor...

Anne ile kızı asansörde ölü bulundu!
Editör: Arpak Medya
19 Kasım 2023 - 22:28

Manisa'nın Salihli ilçesi Kocaçeşme mahallesi sabah erken saatlerde sır bir ölümle sarsıldı.

Zemin kata inmek için asansör çağıran bir apartman sakini, kabinde, aynı binada oturan komşuları Devrim Güler (48) ile kızı Doğa Etyemez’in (18) hareketsiz yattığını gördü.

Doğa Etyemez

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Sağlık ekipleri, Güler ile Etyemez’in hayatını kaybettiğini belirledi.

Cenazeler, olay yerinde polis ekiplerince yapılan incelemenin ardından otopsi işlemi için Salihli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Devrim Güler

Anne ile kızın ölüm nedeninin belirlenmesi için soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Edinilen bilgilere göre olay yerinde yapılan ilk incelemede anne ve kızın bedeninde herhangi bir kesi izine rastlanmadığı öğrenildi.

DOĞA, AVUKAT OLMAK İSTİYORMUŞ

Devrim Güler ile kızı Doğa Etyemez’in cenazeleri İzmir Adli Tıp Kurumu’nda tamamlanan işlemleri sonrası yakınlarına teslim edildi. 14 Kasım’da 18 yaşına girdiği belirtilen lise eğitimi gören Doğa Etyemez’in başarılı bir öğrenci olduğu ve avukat olmak istediği öğrenildi. Cenazelerin yarın Salihli’de toprağa verileceği ifade edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

ALT KATTAKİ KOMŞUSU GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili, bu sabah uçakla Ankara’ya giden alt komşusu olduğu öğrenilen A.Y. (57) gözaltına alındı. Çiftçi A.Y.’nin, Ankara’daki işlemlerin ardından Manisa’nın Salihli ilçesine getirileceği öğrenildi.(sözcü)

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.