ALMANYA'YA KAZANMAK YETMEDİ!

Kosta Rika kalecisi Keylor Navas yaptığı kurtarışlara rağmen yenilgiye engel olamadı, ancak bu galibiyet Almanya’ya yetmedi. Puanını 4 yapan Almanya, +6 averaja sahip olan İspanya’nın gerisinde kalarak grubu üçüncü sırada tamamladı ve turnuvaya veda etti.

ALMANYA'YA KAZANMAK YETMEDİ!
Editör: Arpak Medya
02 Aralık 2022 - 00:14

Kosta Rika kalecisi Keylor Navas yaptığı kurtarışlara rağmen yenilgiye engel olamadı, ancak bu galibiyet Almanya’ya yetmedi. Puanını 4 yapan Almanya, +6 averaja sahip olan İspanya’nın gerisinde kalarak grubu üçüncü sırada tamamladı ve turnuvaya veda etti. Kosta Rika ise, 3 puanla sonuncu oldu.

JAPON MUCİZESİ

Gruptaki ilk maçında Almanya’yı yenerek turnuvaya sürprizle başlayan Japonya, İspanya karşısında da herkesi şaşkına çeviren bir sonuca imza attı. İlk yarıyı Alvaro Morata’nın golüyle 1-0 önde tamamlayan İspanya, ikinci yarıda üç dakikada neye uğradığını şaşırdı.

Maçın 48. dakikasında Ritsu Doan’ın golüyle skoru 1-1’e getiren Japonya, 51’de Ao Tanaka ile 2-1 öne geçti. Kalan dakikalarda İspanya’nın çabası sonuç vermeyince Japonya sahadan galibiyetle ayrıldı ve topladığı 6 puanla grubu lider tamamladı. İspanya ise, 4 puanla ikinci sırada Son 16’ya kaldı.

JAPONYA VE İSPANYA’NIN RAKİPLERİ

E Grubu’nu lider olarak tamamlayan Japonya, Son 16’da Hırvatistan ile karşılaşacak. İspanya ise, Fas ile eşleşti.

 KAYNAK: SÖZCÜ.COM

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.