Allianz Türkiye ve TEGV, çocuklar için Şanlıurfa'da spor şenliği düzenledi!

Allianz Türkiye ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), 6 Şubat depremlerinden etkilenen ve Şanlıurfa’ya göç eden çocuklar da dahil olmak üzere TEGV Şanlıurfa Sevgi-Erdoğan Gönül Eğitim Parkı’na kayıtlı tüm çocuklar için spor şenliği düzenledi

Allianz Türkiye ve TEGV, çocuklar için Şanlıurfa'da spor şenliği düzenledi!
Editör: Arpak Medya
03 Aralık 2023 - 19:37

Allianz Türkiye ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), 6 Şubat depremlerinden etkilenen ve Şanlıurfa’ya göç eden çocuklar da dahil olmak üzere TEGV Şanlıurfa Sevgi-Erdoğan Gönül Eğitim Parkı’na kayıtlı tüm çocuklar için spor şenliği düzenledi. “Allianz Motto Hareket ile MoveNow Spor Şenliği”, çocuklara sporun iyileştirici gücüyle ulaşmak; çocukların hareket ve spor yoluyla sağlıklı büyümelerine ve gelişim göstermelerine katkı sağlamak hedefiyle gerçekleşti. 250’yi aşkın çocuğun 10 farklı spor etkinliğine katıldığı şenlikte, paralimpik & dünya yüzme şampiyonu milli sporcu Sümeyye Boyacı da çocuklarla bir araya geldi.

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen çocuklar da dahil olmak üzere, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Şanlıurfa Sevgi-Erdoğan Gönül Eğitim Parkı’na kayıtlı çocuklar, Allianz Motto Hareket sosyal sorumluluk programı kapsamında Şanlıurfa’da düzenlenen “MoveNow” spor şenliğine katıldı. “Türkiye’nin Allianz’ı” olarak sürdürülebilir değer yaratma modeli kapsamında, toplumun iyiliği için gelecek nesilleri cesaretlendirmek amacıyla çalışan Allianz Türkiye, “iklim eylemi”, “sağlık ve kaliteli yaşam”, “nitelikli eğitim”, “toplumsal cinsiyet eşitliği” ile “insana yakışır iş ve ekonomik büyüme” gibi sürdürülebilir kalkınma amaçlarını destekleyen projeler gerçekleştirmeye devam ediyor. Allianz Grubu’nun sporun gücüne, spor ve sağlıklı yaşam kültürünün toplumda yaygınlaşmasının olumlu etkisine olan inancı doğrultusunda dünyanın pek çok ülkesinde yürüttüğü “MoveNow” adlı spor şenliği ilk kez Türkiye’de gerçekleşti.

2016 yılından bu yana devam eden ve 7-14 yaş grubu çocukların hareket ve spor yoluyla sağlıklı büyümelerine, gelişim göstermelerine katkı sağlayan kurumsal sosyal sorumluluk programı Allianz Motto Hareket kapsamında TEGV iş birliğinde düzenlenen “MoveNow” spor şenliği, 250'den fazla çocuğun katılımıyla 2 Aralık’ta Şanlıurfa’da gerçekleştirdi. Yaş gruplarına göre planlanmış 10 farklı spor etkinliğini deneyimleyen 250'yi aşkın çocuk, hareket ederken eğlendikleri ve öğrendikleri dopdolu bir gün geçirdi. Allianz Türkiye ve TEGV gönüllülerinin eşliğinde; takım çalışması, iş birliği, sorumluluk alma, iletişim kurma gibi becerilerini geliştiren sportif aktivitelere katıldı. Ayrıca paralimpik & dünya yüzme şampiyonu milli sporcu Sümeyye Boyacı, çocuklarla söyleşi yaparak ilham veren başarısının sırlarını paylaştı.

“MoveNow” spor şenliğiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Allianz Türkiye CEO’su Tolga Gürkan şunları söyledi: “Gelecek nesilleri destekleme sorumluluğumuzdan hareketle, depremden etkilenen çocukların yanında olmaya ve onlara destek olmaya büyük önem veriyoruz. Deprem felaketinin ardından yaraların sarılması için bölgeye yapılan yardım çalışmalarına katkıda bulunmanın yanı sıra, özellikle çocukların sağlıklı gelişimlerini desteklemek ve yüzlerinde bir tebessüm oluşturmak amacıyla sahada olmaya devam ediyoruz. Uzun yıllardır TEGV iş birliğinde devam eden ve bugüne kadar binlerce çocuğa ulaşmış olan Allianz Motto Hareket programımızı Şanlıurfa ve birçok ilimizdeki çocuklarla da buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz.”

 

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Genel Müdürü Sait Tosyalı “Allianz Türkiye, uzun zamandır TEGV'e farklı konularda destek veriyor. 2016 yılından beri Allianz Motto Hareket Programı ile de binlerce çocuğumuz spor ve sağlıklı yaşam etkinliklerine katıldı. Bugün TEGV Şanlıurfa Sevgi-Erdoğan Gönül Eğitim Parkı'ndaki çocuklar farklı spor etkinliklerini deneyimledi ve eğlenceli bir gün geçirdi. Allianz Türkiye'ye verdikleri destek için teşekkür ederiz” dedi.

 

 

Basın mensuplarının konuyla ilgili tüm soruları için

 

Mert Aybars Barış Durukan

MESE İletişim Danışmanlığı MESE İletişim Danışmanlığı

0 553 313 77 52 0505 779 61 74 [email protected] [email protected]

 

 

 

Allianz Hakkında:

Dünyanın en güçlü sigorta ve finans topluluklarından biri olan Allianz, 70’ten fazla ülkede 159 bini aşkın çalışanıyla 122 milyonun üzerinde müşterisine hizmet veriyor. Yönetimindeki yaklaşık 1.635 milyar avroyla dünyanın en büyük varlık yönetimi şirketleri arasında yer alan Allianz Grubu, Türkiye’de Allianz Trade, Allianz Partners ve Allianz Türkiye ile faaliyet gösteriyor. Bu topraklardaki faaliyetlerine 1923 yılında Şark Sigorta adı altında başlayan, Türkiye Cumhuriyeti ile yaşıt olan ve 2023 yılında Türkiye’deki 100’üncü yılını kutlamanın onurunu yaşayan Allianz Türkiye, 2008’den bu yana yoluna Allianz Grubu’nun bir parçası olarak devam ediyor. Allianz Türkiye’nin çatısı altında, elementer sigortalarda Allianz Sigorta, bireysel emeklilik ve hayat sigortalarında Allianz Yaşam ve Emeklilik ile Allianz Hayat ve Emeklilik şirketleri bulunuyor. Konsolide verilere göre 2022 yılını 36,4 milyar lira prim ve katkı payı üretimiyle tamamlayan Allianz Türkiye, sektöre müşteri deneyimi, çeviklik, dijitalizasyon, çalışan bağlılığı, sürdürülebilirlik ve inovasyon alanlarında liderlik ediyor. 2.300 çalışanı, 12 bölge müdürlüğü, 4.800 acentesi, 1.500 banka şube kanalı ve 8 bin anlaşmalı kurumuyla, 81 ilde 6,8 milyon müşterisinin ihtiyaç duyduğu her an onlara ‘Allianz Seninle’ diyebilmek amacıyla çalışıyor. Allianz Türkiye’nin genel merkezi ‘Allianz Tower’ İstanbul’da, operasyon merkezi ‘Allianz Kampüs’ İzmir’de bulunuyor. Toplumsal risk farkındalığının artırılmasına katkı sağlamak amacıyla kurulan Allianz Teknik Deprem ve Yangın Test ve Eğitim Merkezi ile birlikte, Allianz’ın 2008 yılından bu yana Türkiye’ye yaptığı yatırımları 1 milyar avroyu aşıyor.

 

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) hakkında:

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), başta Suna Kıraç olmak üzere, eğitimin her şeyin başı olduğuna yürekten inanan bir grup sanayici, yönetici ve akademisyenin girişimi ile devlet tarafından verilen temel eğitime destek olmak amacıyla 23 Ocak 1995 tarihinde kuruldu. İlköğretim çağındaki çocuklara okul dışı saatlerde ücretsiz eğitim desteği vermeye odaklanan TEGV, yıllar içinde Türkiye’nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu oldu. TEGV 2009 yılında Bakanlar Kurulu tarafından “izin almadan yardım toplama” hakkına sahip vakıflardan biri olarak tanındı. Vakıf Türkiye genelinde halen 27 ilde 6 Eğitim Parkı, 41 Öğrenim Birimi ve 24 Ateşböceği ile toplam 71 etkinlik noktasında çocuklara nitelikli eğitim desteği vermeye devam ediyor.

ARPAK MEDYA HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.