AKÇAKALE KIRSALINDA 2 MAHALLEYİ BAĞLAYAN GRUP YOLU ASFALTLANDI!

Editör: Arpak Medya
09 Kasım 2023 - 22:17

Daha konforlu ve daha güvenli ulaşım hedefiyle Akçakale kırsalında başlatılan yol atağı kapsamında Bilece-Bakacak Kırsal Mahallelerinin grup yolu asfaltlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ile ilçe merkezi ve kırsalda ulaşım standardı yükselmeye, yollar daha konforlu hale gelmeye devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince kırsal mahallelerde yürütülen yol çalışmaları kapsamında Bilece-Bakacak arası grup yolu asfaltlandı. Sık sık sahaya inen Başkan Yalçınkaya da bölgeye giderek çalışmanın son halini yerinde inceledi.

Mahallenin ana yola ulaşımının daha konforlu hale geldiğini dile getiren Başkan Yalçınkaya “Köylerimizden Bilece-Bakacak arasındaki yolların asfaltını tamamladık. Buradaki vatandaşlarımızın Akçakale ana yoluna ulaşımını sağladık. Vatandaşlarımızın günlük hayatını kolaylaştırmak için bu yolun ehemmiyeti çok büyük. Ehemmiyetine binaen buraya öncelik verdik. Bugün itibariyle yol çalışması bitti. Bütün kardeşlerimize hayırlı olsun” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.