ADANA'DA YARIM DÜZİNE GOL!

Adana Demirspor, İstanbulspor’a gol yağdırdı: 6-0 Adana Demirspor, ilk yarısını 1-0 önde kapattığı maçta İstanbulspor'u 6-0 mağlup ederek haftanın en farklı skoruna imza attı.

ADANA'DA YARIM DÜZİNE GOL!
Editör: Arpak Medya
05 Ocak 2023 - 22:13

Adana Demirspor, İstanbulspor’a gol yağdırdı: 6-0

Adana Demirspor, ilk yarısını 1-0 önde kapattığı maçta İstanbulspor'u 6-0 mağlup ederek haftanın en farklı skoruna imza attı.

Adana Demirspor, İstanbulspor’a gol yağdırdı: 6-0

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Adana Demirspor ile İstanbulspor karşı karşıya geldi. 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanan mücadeleyi ev sahibi takım 6-0 kazanarak iç sahadaki yenilmezliğini devam ettirdi.

Haftanın en farklı galibiyetini Adana ekibi ilk yarıyı Belhanda’nın 29. dakikada penaltıdan attığı golle 1-0 üstün tamamladı. İkinci yarıda ise Adana Demirspor fırtına gibi esti.

Ev sahibi takım 49’da Yusuf ve 55. dakikada Onyekuru’nun golleriyle skoru 3-0 yaptı. 65. dakikada Mete Kalkavan ikinci kez beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Ndiaye farkı 4’e çıkardı. 79. dakikada Onyekuru kornerden gelen ortayı gelişine kaleye gönderip skoru 5-0’a getirdi. Oyuna 79’da giren Gökhan Töre, 82. dakikada Emre Akbaba’nın asistinde farkı 6’ya çıkaran golü kaydetti.

Bu sonucun ardından Adana Demirspor 30 puanla 4. sırada haftayı tamamladı. İstanbulspor ise 11 puanla son sırada yer aldı.

Ligin 18. haftasında İstanbulspor, 9 Ocak Pazartesi günü Gaziantep FK’yı konuk edecek. Adana Demirspor ise aynı gün Başakşehir deplasmanına çıkacak.

ARPAK MEDYA HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.