ACİL SAĞLIK HİZMETLERİNDE AFET VE ACİL DURUM TATBİKATI YAPILDI!

Şanlıurfa il Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı olarak 2023 yılı afet ve acil durum tatbikatını başarıyla tamamlandı.

Editör: Arpak Medya
30 Kasım 2023 - 16:43

Şanlıurfa il Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı olarak 2023 yılı afet ve acil durum tatbikatını başarıyla tamamlandı. Tatbikat acil durum Ekiplerinin koordinasyonunu arttırmayı, hızlı tepki verme yeteneklerini güçlendirmeyi ve toplum sağlığına yönelik Etkin müdahaleleri simule etmeyi hedefledi.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Abdulkadir Kısmet, Başarılı bir şekilde gerçekleştirilen tatbikat, acil durum senaryolarında Personelimizin profesyonellikle hareket etmesini ve acil durum hasta nakil süreçlerini etkili bir şekilde yönetmelerini sağlandı.

Bu başarı Şanlıurfa ilinin acil duruma müdahale kapasitesine arttırarak toplum sağlığının koruma konusunda kararlılığımızı göstermektedir

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı olarak 2023 yılı Afet ve Acil Durum Planı kapsamında masa başı ve saha tatbikatını gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Afetlere hazırlıklı olabilmemiz için yangın tatbikatları çok büyük önem arz etmektedir. Bu tatbikatta emeği geçen tüm personellerimize ve itfaiye ekiplerimize teşekkür ederim” dedi.

ARPAK MEDYA HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.