Ekrem Arpak

Ekrem Arpak

EKREM-CE

YAKIŞMADI SANA Sn. CEVHERİ!

27 Mayıs 2022 - 12:13 - Güncelleme: 27 Mayıs 2022 - 13:12

Yazarlık hayatımın en zor satırları, değer verdiğim insanları eleştirmek zorunda kaldığım makaleleri süslemiştir.

İnsan, sonsuz bir güvenle baktığı değerlisinin hatalarını karalarken yüreği sıkışıyor, üzülüyor, inciniyor yani...

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Sn. M.Ali Cevheri'de benim değerlilerim listesinin ön sıralarında yer bulur kendine. Akademisyen kimliğinin yanısıra temsil ettiği aileye, soyadına ayrı bir saygı ve sevgi beslerim. Kaldı ki her yıl umreye gider, şıx bir yanı olduğunu ifade eder vekilimiz.

PAYLAŞIMIN SUÇ İÇERİYOR Sn. VEKİL!


Sn. Vekilim;

Sn. Sait Kocabay 27 Aralık 2021 yılında yönetim kurulu üyeliği bitmiştir. Yönetmelik mevzuat ve kanunlarına göre KİT'lerde yönetim kurulu üyesi olmayan vekaleten genel müdür vekillliği ve yönetim kurulu başkanlığı yapamaz.

27 Aralık 2021 tarihinden sonra alınan tüm kararlar kanuna aykırıdır ve Sait Kocabay'ın genel müdür vekili ve yönetim kurulu başkanı olarak attığı tüm imzalar şaibeli ve yönetmeliğe aykırıdır, hukuki değildir....

Sn. Vekilim; TBMM Milletvekili olmanız hasebi ile aslında sosyal medyanızda bu paylaşımı yaparak kandırıldığınızı kabul ettiğinizin farkında bile değilsiniz zira Sait Kocabay, yönetim kurulu üyesi olmadığı için başkanlık tiltilini kullanamaz.

Dolayısı ile bir milletvekili olarak yaptığınız paylaşımda suç teşkil ediyor çünkü haksız ve hukuksuz şekilde temsiliyet beyan eden kişiyi ağırlamışsınız.

YAKIŞMADI SANA VEKİLİM!

Bugüne kadar burunlarından kıl aldırmayan, TİGEM'in kalbi Ceylanpınar'da olmasına rağmen Şanlıurfa milletvekillerine randevu dahi vermeyen, yönetimi bırakın Urfalı bürokrata tahammülleri olmayan bu üçlünün Ekrem Arpak telaşı ile size geldiği aşikar.

Haklı ve belgeli mücadelemde bir kez olsun aynı dik duruşu beklerdim Sn. Cevheri.
Emin olun sizden öncede bana nazları geçer diye birçok siyasetçiyi, bürokratı ziyaret ettiler, aradılar. Oysaki bana sadece mazlumların ve haksızlıklara karşı dik duranların nazı geçer. 

Ve ben sizi de adaletin temsilcisi, mazlumların savunucu bilir, öyle severdim ama gururla paylaştığınız bu fotoğraf karesi ile mazlumların değil, onlara zulmedenlerin vekili olduğunuzu deklare etmiş oldunuz. 

SORAYDIN SN. VEKİL!

Ekrem Arpak korkusu ile kapı kapı doşalan bu üçlü, (Sait Kocabay, Ertuğrul Ambar, Ali Osman Kıyak) 'a bir sormanızı isterdim:

1- Kaç masum Ceylanpınarlıyı hiç yere sürgün ettiniz?
2- Urfalı şube müdürlerine neden zulüm ettiniz?
3- Ekrem Arpak belge yayınlıyor, şu yolsuzlukların hesabını verdiniz mi?
4- Bizim TİGEM' de kaç Urfalı bürokratınız var? Neden Urfalı olunca kapı önüne koydunuz?
5- Şu 3 milyonluk damga vergisi, 40 milyonluk centerpivot zararını bir açıklayın.
6- Brusella bulaşmış hayvanları ve sütlerini halka satarken vicdanınız sızlamadı mı?

Brusella neye mal oluyor biliyor musunuz? 

1- Kalp krizini tetikler! 
2- Böbrek yetmezliğini tetikler! 
3- Kronik hastalıkları olanları komaya sokar. 
4- Erkeklik hormonunu öldürür! 

Ve Sn. Cevheri; brusella bulaşısı olan hayvan ile sütleri satanları gururla paylaştınız. Peki, bu hastalık yüzünden bugün hastanede yatanların çektiği acılar sizin vicdanınızı hiç mi rahatsız etmeyecek? 

Evet Sn. Cevheri, size olan sevgimi, saygımı bilirsiniz. Kaldı ki sık sık umreye gider ve şıx yanınız olduğunu dile getirirsiniz. Peki, dinimiz bu haksızlıkları kabul eder mi veya hangi adalet bunlara tölerans gösterir ki siz bir de ağırlayıp değerliymiş gibi paylaştınız?

Paylaştığınız bu üçlü insanlara zulmeden ve devlete büyük zarar verenlerdir.
Keşke Sn. Vekilim; keşke bu üç misafirine bu hukuksuzlukların hesabını milletin vekili olarak sorsaydınız. 

Keşke sürgüne gönderilmiş, haksızca işten atılmış Urfalıların vekili olarak bunu yapanları gururla paylaşmak yerine hesap soran vekil olabilseydiniz...

Keşke bir kez olsun "Benim yazarım haklı yahu..." diyerek masaya yumruğunuzu vurabilseydiniz. 

Yazım, yakışmadı sana...

Not: Bu ziyaret bir milletvekiline duyulan saygı ziyareti değil, Ekrem Arpak korkusunun titreyişidir. Hatırlatayım... Değilse bugüne kadar kaç kez kaç Şanlıurfalı milletvekilini böyle ziyaret ettiler diye geçmişe bakınız...

Bu paylaşımla gösterdiniz ki; mazlum, masum Urfalıların ve onları savunan Ekrem Arpakın değil, bu haksız ve hukuksuzlukları yapanların vekili olmayı tercih ettiniz...
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.