Ekrem Arpak

Ekrem Arpak

EKREM-CE

SÖZDE DÜŞMANLAR ÖZDE DURUM BUDUR!

16 Eylül 2021 - 13:43 - Güncelleme: 16 Eylül 2021 - 14:42

Fıkra bu ya; adamın biri namaz kılarken eşi seslenir: 

-Herif herif, dualarını sesli oku da biz de âmin diyelim. 

Bunun üzerine adam duaya başlar: 

-Kurban olduğum Allah’ım; bana gençlik verdin, geri aldın. Bir evlat verdin geri aldın. Mal mülk verdin geri aldın. Bir hanım verdin geri almayı unuttun. Hatırlatayım dedim ???? 

ALLAH URFA’YI SİZDEN KURTARSIN & ÂMİN! 

Elbette Allah herkese sağlık sıhhat versin ve elbette Allah herkesi eşine, evladına, ailesine ve sevenlerine bağışlasın ama bu yazı dizimizde memleketim adına ettiğim dualara konuk olan ve şehrin derhal kurtulması gerektiğine inandığım bazı siyasiler ile sorunları kaleme alacağım. 

Allah’ım; sen memleketimi diplomaları satın alınmış, iki kelimeyi bir araya getiremeyen, makamlarını akrabalarına ve kendilerine para musluğu haline getiren, liyakat yoksunu siyasetçi ve bürokratlardan koru. Gençliğimi aldın, umutlarımı aldın, bunları da memleketimden alıp uzak diyarlara göndereceğin günleri görmeyi nasip eyle. AMİN... 

HAYAT HER SALİSESİ İLE TECRÜBEDİR! 

Umarsızca, farkında olmadan, duyarsız ve hovardaca yaşadığımız hayat aslında her an, her saat, her gün yarınlarda yaşayacaklarımıza dair sayısız ipuçları verir bizlere. Aslında aldığımız her nefeste, içine onca boş uğraşı sığdırdığımız her anında altın değerinde tecrübeler edinme şansımız vardır ama elimizin tersi ile iter, bir türlü ders almayı beceremeyiz... 
 

Bugün sizlere Ak Partinin vekil kaybettiği son genel seçimden dün akşam Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı ve yardımcısının Ceylanpınar ilçesini sonraki seçimde HDP'ye altın tepside hediye ettiği sürece kadar yaşadıklarımı anlatacak ve siz değerli Şanlıurfa halkının takdirlerine bırakacağım olup bitenlerin muhasebesini...  

Ağacın kurdu içindedir derdi büyüklerimiz ve bu makalem sonrasında tıpkı ANAP gibi, tıpkı kaybolmaya yüz tutan ve bugün birer tabela partisi durumuna gelen birçok parti gibi Ak Partinin de Şanlıurfa'da paraşütsüz düşüşündeki sebeplerin aslında yine bazı Ak Partililer yani kendi içindeki kurtlar olduğuna tanıklık edeceksiniz. 
 

Makalemin özüne geçmeden önce buradan HDP Genel Merkezine bir çağrıda bulunmak isterim: Kanımca HDP Yönetimi bugünden tezi yok HAS Partiyi yeniden canlandırmak, kendi adamlarını ilçe başkanları yapmak, haddini aşan bir duruşla Şanlıurfa'da tek adamlığa soyunmak için yardımcısı Süleyman Elgün üzerinden Erkan Kandemir'e meydan okuyan; Ceylanpınar'da bir gencin yaşamını yitirmesine neden olan UÇAR/AKSAK husumetinin barışla son bulmasını dahi engellemek pahasına kendi milletvekillerini, Ceylanpınar Ak Parti teşkilatını hiçe sayıp  Abdulcelil Doğantekin'i ilçe başkanlığına getirerek, Ceylanpınar ilçesini gelecek seçimde HDP zaferine hazır hale getiren Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve sadece 6 ayda Ak Partiye büyük zararlar veren, adı Spurtnik gibi yüzbinlerce takipçisi olan twitter sayfasının haberinde pazarlıklara karışan yardımcısı Süleyman Elgün'e özel teşekkür plaketi vermelidir. 
 

Çünkü bu ikili HDP'nin gücüne, son yerel seçimde Menderes Atilla gibi Ceylanpınar siyaseti için her daim ikon olan bir isme rağmen kazanılan belediyeyi kendi egoları, projeleri, hayalleri için resmen harcamış ve Ak Parti seçmeninin Ceylanpınar'da HDP'ye geçişine imza atmışlardır. İnanmayan dünden sonra sosyaL medyada Kırıkçı ve Elgün'e yönelik ''Bizi kendi elinizle Ak Parti'den soğutup HDP'ye gönderdiniz!'' paylaşımlarına göz atsınlar.  

Geriye dönüp baktığımda köşe yazarlığına bundan tam 6 yıl önce ''YÜZLEŞME'' başlıklı ilk makalemle start verdiğimi gördüm. Bu 6 yılda başta kendi döneminin en güçlü bakanlarından olan Faruk Çelik olmak üzere; Ahmet Eşref Fakıbaba, Celalettin Güvenç, Halil Özcan, Halil Özşavlı, İ.Halil Yıldız, Zeynel Abidin Beyazgül, Bahattin Yıldız, Menderes Atilla, resul Yılmaz, Mehmet Özhaseki, Salih Ekinci, Şeyhmus Yılmaz ve daha birçok siyasetçiyi çok ağır eleştirmişim... 

Ancak bu eleştirilerimin tekinde dahi iftira atmamış, bilgi belgesiz tek bir iddiada bulunmamış, bel altı algı operasyonlarına tenezzül etmemişim şükürler olsun ama göreceksiniz ki; Abdurrahman Kırıkçı'dan sonra aslında kısmen de olsa hepsine haksızlık bile etmişim çünkü emin olun saydığım hiçbir siyasetçi Sayın Abdurrahman Kırıkçı gibi hedefleri için her yolu mubah sayan, mesela benim gibi kendisine zararı olmayan bir insanı dahi kendi yakınlarının bel altı algı operasyonlarına kurban eden bir anlayışa sahip. Nasıl mı; anlatacağım ve hazmedilmesi kolay olmayan süreci azar azar, özümseyerek anlamanız için Sayın Kırıkçı'nın Ak Parti SKM Başkanlığı yaptığı son genel seçimden başlayacağım. 

SKM BAŞKANI ABDURRAHMAN KIRIKÇI! 

Evet, üzerinde bugün bile eleştirilerin devam ettiği milletvekili listesinin, Fakıbaba/ Faruk Çelik, Beyazgül/ Kırıkçı suni çekişmesinin ( suni diyorum çünki yazdıklarımdan sonra aslında Beyazgül ve Kırıkçılar arasında hiçbir zaman anlaşmazlık olmadığının, Şanlıurfa kamuoyunun bu algıyla çok güzel uyutulduğuna dair deneyimlerimi okuyacaksınız.) 

Bir gün Ak Parti SKM'den bir telefon geldi bana. Şahsıma laik görülen ödemeyi almam için davet edilmiştim. Gittiğimde Başkan Abdurrahman Kırıkçı ile ilk kez yüz yüze tanışma fırsatım oluyordu. Benim de köşe yazarlığını yaptığım siteye 1.500 lira yazmışlardı. Ödeme listesini istedim çünkü ödemelerin adil yapılmadığına dair şüphelerim vardı. Kâğıt üstünde bile adil olmayan çakma bir liste sundu önüme. O an kendisine şu soruları sormuştum: 

 
 

  1. Hedefin yeniden çok güçlü bir iktidar olduğu bir seçimde neden bana ve diğer gazetecilere ödemeye yapıyorsunuz; reklam için değil mi? 

  2. Reklamın mantığı TV Kanallarında en çok izlenen, yazılı ve görsel basında en çok okunan, yazar anlamında da halkta en çok karşılığı ve okunurluğu olan değil mi? 

İkisine de 'EVET' cevabı aldıktan sonra şifremi kendisine vererek dünya üzerinde reyting, okunma oranlarıyla zırnık oynamanın mümkün olmadığı, reel rakamların yer aldığı Ajans Press'teki verilere bakmasını rica ettim. Baktı ve gördü ki; Şanlıurfa'da tüm yazarların okunma oranları Ekrem Arpak'ın sadece yüzde 37'sine tekabül ediyordu. O an sürüyle yeminlerle adil olacağını ifade edip 1.500 lira olan ödemeyi 3.000 liraya çıkardı. Tabi ben Sayın Başkanın bir zamanlar Mustafa Arısüt gibi bir gazeteci arkadaşımız ile resmi ortak olduğunu nereden bileyim? 

ŞU SİYAETÇİ BASIN ORTAKLIĞI MESELESİ! 

Sayın Kırıçı ve yardımcısı Süleyman Elgün meselesine döneceğim ama uzun yıllardır Şanlıurfa’da devam eden siyasetçi gazeteci ortaklığının en çarpıcı, en iğren örneklerinden olan Mustafa Arısüt Kırıkçı + ilçe belediye başkanı, belediye başkan yardımcısı, il başkanı, hukukçu, genel sekreter yardımcısı gibi her anında Şanlıurfa'nın algı operasyonlarına teslim edildiği ortaklığı irdeleyelim. 

Beyler; Ekrem Arpak olarak bir belediye, il başkanı veya herhangi bir siyasetçi ile ortaksam doğal olarak o kurumlardan tonla para kazanırım ve doğal olarak kazandığım paranın yarısı da ortaklarıma gider... 

Hesap gayet basit: Kazanmak için gazeteci ortağına para çıkar, sonra da bölüş... 
 

Elbette ben bir belediye veya il başkanına, kurum amirine, genel müdüre, hukukçuya ortak isem: Onların hedef gösterdiği isimlere saldırırım değil mi?  

Efendiler; dünyanın neresinde olursa olsun, gazeteci siyasetçi veya kurum amiri ortaklığı kabule dilemez, çirkin ve de çıkar amaçlıdır. Bunun Şanlıurfa'da da böyle olduğunu Mustafa Arısüt'ün içinde ortaklarının da olduğu, doğal olarak abonelik, tanıtım, ajans, gazete adı altında beslendiği Ak Partinin BŞ Belediye başkanı Nihat Çiftçi ve Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız'a saldırmasından okuyabiliriz. 

Not: Bildiğim kadarı ile Sayın M. Emin Özçınar hariç Mustafa Arısüt'ün içinde belediye başkanı, il başkan ve yardımcılarının da bulunduğu diğer 9 ortağın resmi ortaklığı sona erdi. Elbette erecek çünkü cılkı çıkmış, ortaklık deşifre olmuş ve tepki topluyordu. Ama kâğıt üstünde sona eriyordu tabi. Hem insan yıllarca ortak olduğu, birlikte büyütüp değerini çakma bir ajansı 400 bin liraya çektiği, yüz binlerce lira kazanan böyle bir nimeti ve ortağını bir kalemde silebilir mi? 

KIRIKÇI & BEYAZGÜL DÜŞMANLIĞI MI? 

Evet, sayın Abdurrahman Kırıkçı genel seçimde milletvekili listesinde 1. sırada olması beklenen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın isteği ile il başkanlığından istifa eden il başkanı Z.Abidin Beyazgül’ün aslında kendi hakkı olan il başkanlığını elinden alarak Bahattin Yıldız’a teslim ettiğini iddia ediyordu.  

Bu iddiasını bazı gerekçelere dayandırıyor ve bir gün mutlaka elinden alınmış hakkı geri alacağını, bunu yaparken sebep olanlardan da hesap soracağını söylüyordu. Bu iddianın muhatabı Zeynel Abidin Beyazgül her ne kadar Abdurrahman Kırıkçı kadar tepkili olmasa bile Kırıkçı’ların kendisine diş bilediğinin farkındaydı. Kaldı ki o dönem Beyazgül’ün önündeki en büyük engel bir başka deyimle en büyük muhalifleri Kırıkçı ailesi ile Ahmet Eşref Fakıbaba’ydı.  

Beyazgül şok bir şekilde liste dışı kalıyor ama yerel seçimde BŞ Beledye başkan adayı oluyordu. Kırıkçı, Fakıbaba ve cılızda olsa birkaç muhalife rağmen... 

İşte ne olduysa Beyazgül'ün BŞ adayı olduğu gün oldu. Şanlıurfa'da birden bire El Profesör, Tükenmez Kalem, Barbaros gibi tüm okları Bahattin Yıldız ve Beyazgül'e çeviren sayısız fake sayfa devlet sırrı olabilecek belgelerle Urfa gündemini sarsmaya başladılar. 

Her yeni fake sayfa için Ekrem Arpak'tır algısı yaratıldı
Buna inanan Başkan Beyazgül ilçe belediyelerine benimle görüşmemeleri talimatını veriyor, ekmeğimle oynanıyordu.

Hedefte Bahattin Yıldız ve Beyazgül vardı ama fake sayfaların attığı her twit Kırıkçı'ya yarıyordu. 

Bu arada fake sayfalar (El profesör hariç) bel altı, alçakça ve FETÖ vari bir raktikle özel hayatları deşifre ettiklerini iddia ediyor, ses kayıtları, sözde cinsel ilişki videolarını bir tv ortağı ve şimdi Ak Parti Şanlıurfa il başkanlığında önemli görevlerde olan 2-3 isim üzerinde kamuoyuna empoze ediyordu ama en çirkini Bahattin Yıldız'a yapılan video algısıydı. 

BAHATTİN YILDIZ'A VİDEO OYUNUNU KİM YAPTI!

Bir gün şehrin ileri gelenlerinden birisinin yanındaydım
Şahidim o gün orada olan Ahin Güneş'tir.

İçeri bir iş adamımız girdi ve "elimde bir video var, namusumuza tecavüz ediyorlar! Parti genel eve dönmüş!" dedi. 

Anlatacağım tüm gerçekleri ama biraz heyecan katalım diye parça parça, sindire sindire

* Videoyu 68 Bin liraya aldım diyen iş adamı kimdi? 
* El Profesöre bilgileri aktaran daire başkanı ve siyasiler kimdi? 
* Tükenmez Kalem ve Barbaros fake saygaları kimlerdi? 
* Video algısı üzerinden hangi makama oturdular? 
* Eyüp Nebi TOKİ evleri neden BŞ belediyesine geçti? 
* Milli Eğitim Müdürlüğünü rant yuvasına çevirenler kimlerdi? 
* Abdulcelil Doğantekin'in ilçe başkanı olması için yapılan çalışmanın altında siyasi ve ekonomik çıkarlar kimlere yaradı? 
* BŞ Belediye başkanlığına oynayan milletvekilleri kimler? 
* Milletvekili olmak için ekip kuran ilçe belediye başkanı kim? 
* Bahattin Yıldız il başkanı iken yönetiminde olup muhaliflere bilgi aktaran isim kimdi? 
* Mahmut Kırıkçı istifa ettim dediği halde neden hala makam aracı kullanıyor ve aynı maaşı alıyor? 
* Bana saldırmalarının altında yatan sebep ne? 
* Hangi kanaat önderi kimi tehdit etti? 
* Nihat Çiftçi, Beyazgül ve Bahattin Yıldız'a ait bilgileri basına aktaran kimdi? 
* TMO skandalında adı geçen milletvekilleri kimler, 150 milyonluk vurgun nasıl örtülecek? 
* Kadın personeli taciz eden bürokratlar kimler? 
* Ankara metres güzelleri! 
* Hangi belediye başkanın oğlu 2 hatunla otelde görintülendi? 


Ve daha her biri olay yaratacak makalelerle devam edeveğim efendim. 6 ay önce açtığım ofisi devretmeme neden olacak kadar ekmeğimle oynayan ve bu şehri sömürenlerle hesaplaşacağız. 

Ayrıca sakın ama sakın düşman görünenlere inanmayın zira son olarak 1 milyonluk maske ihalesi bu oyunun Urfa'da kamuoyuna yutturulduğunun belgesidir. 
​​​​​​​​​

 


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.