Ekrem Arpak

Ekrem Arpak

EKREM-CE

SESİM GELİYOR MU ADALET BAKANIM!

07 Haziran 2022 - 10:19 - Güncelleme: 07 Haziran 2022 - 10:36

KİMİN HAKİMİ KİMİN SAVCISI?


Türkiye bir hukuk devleti ise, buradan Adalet Bakanı Sn. Bekir Bozdağ ve Şanlıurfa Başsavcısı Sn. Önder Çeri'ye soruyorum:

Ben, ülkesini, devletini ama hepsinden önce hakkı, haklıyı, mazlumu seven; sevdiğim bu değerlere zarar verenlerle hayatı boyunca mücadele etmiş sorumlu bir ses sanatçısı, yazarım.

SAVCI HIRSIZLARIN ŞAMAROĞLANI OLAMAZ?

Araştırmacı gazeteciliğin verdiği sorumluluk gereği, Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı TİGEM'de 2 yılı aşkındır süren bilgi belge edinme sürecinden sonra son 3 haftadır milyar liraları aşan yolsuzluk, zina, ahlaksızlık, hırsızlık, devleti dolandırma, mobing, ırkçılık yaptıkları kendi elemanları tarafından bilgi belge ile tarafıma iletilmiş bilgileri kamuoyu ile paylaştım. Dağ gibi hukuki belgeler varken elimde, devletin savcısının dün gece yaptığı gözlatı kararı anayasaya aykırıdır, hırsızların şamaroğlanının vereceği komik, ayıp ve hukuksuz bir karardır.

İFADEYE ÇAĞIRMADAN UÇAKTA ARANMA KARARINI KİMİN HATIRINA YAPTINIZ?

Şanlıurfa Başsavcısı Sn. Çeri:

Tarım ve Orman Bakanlığı iddialarım üzerine Teftiş Kurulu Başmüfettişi Emin Uysal'ı görevlendirmiş, soruşturma başlatılmış, CİMER üzerinden yaptığım suç duyurusuna dair ayrıca soruşturma başlatılmış ve iddialarımda adı geçenlerin birkaçı açığa alınmış, resmi belgeler bakanlığa ve CİMER'e sunulmuş, bakanlık beni haklı gördüklerini teyit eden bir hamle ile TİGEM'e yeni genel müdür atamışken; devletin savcısının gece 21:50 uçağına binmemden 1 dakika sonra yani 21:51'de üstelik ifade tebligatı gelmeden hakkımda arama emri çıkarmak sureti ile gözaltı yaptırmasının izahı var mıdır? 

Cinayet şüphesi yok! 
Vatan haini değilim! 
Delil karartma yok! 
İfadeye çağrı yok! 

Ne var, devletimi dolandıranlara karşı adeta zafer kazanmış ve kamuoyunun takdirini almış bir yazar sanatçı var. 

Peki, Sn. Savcı bu sanatçının adalet mücadelesinin savcısı mı yoksa devletimi soyanların şamar oğlanı mı? 

Ekrem Arpak'ı annesinin taziyesinde, havaalanlarında gözaltına alarak hangi adaleti tesis etmiş, kimi, kimleri savunmuş oluyorsunuz? 

Devletimin hakim ve savcıları devletimi soyanları eleştirmemden rahatsız mı olmaktadır ki hukuksuzluk meşru hale gelmiştir hayatımda? 

Sn. BAKANIM YETER ARTIK! 

Adalet Bakanım Sn. Bozdağ;

Kapı gibi ve hukuki belgelerim üzerine soruşturma açan ve bazı iddiaların ispatı ile TİGEM'e yeni genel müdür atayan Tarım ve Orman Bakanlığımız aynı zamanda iddialarımda adı geçen bazı şahısları azlederken savcılarımızın bu isimleri adeta korur gibi şahsıma yaptıklarının nezdinizde adli, hukuki, vicdani, insani açıklaması nedir? 

Bu gözaltı kararı ile savcılarımız

1- Halkımıza çürük ve brusella bulaşmış, ölmüş leşleri satanları savunduklarını mı göstermek istemektedir? 

2- TİGEM üzerinden ülkemi milyarlarca lira dolandırdıkları iddia edilen hırsızlar yargı yoluyla korunacak mesajı mı verilmeye çalışılmaktadır? 

3- Bu kararı veren savcı iddiada adı geçenleri korumaya yemin ettiğini beyan mı etmektedir?

AYAĞA KALK URFA! 

Parti ayırmaksızın tüm Urfa milletvekilleri ve STK'ları ile siyasilerini, ülkesini soyanlarla mücadele ettiği için sanatçısına dün gece yapılan hukuksuzluğa tepki vermeye davet ediyorum. 

Şiddetle kınıyor ve bu kararı veren savcıyla hukuki yoldan mücadele edeceğimin bilinmesini istiyorum. 

Kanun, dürüstler ve devletini, hakkı, hukuku, insanı, adaleti sevenler için var olmalıdır, hırsızlar, zalimler ve onların destekçileri için değil! 


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.