Ekrem Arpak

Ekrem Arpak

EKREM-CE

RİCAMDIR!

08 Eylül 2021 - 13:01

RİCAMDIR!

İnsanın kendisi ile yürüyecek kadar sevdiği, sevildiği dostlarının olması çok özel bir duygudur...

Bu bağlamda cuma günü şahsımı GAP Hava Limanında toplu karşılayıp ofise kadar eşlik etme kararı alan herkese kalben teşekkür ederim.

Lakin inanın buna gerek yok...

Hayatım boyunca tek başıma mücadele etmeyi sevdim ve bunun da ustası oldum. Haksızlıklara, namertlere tek başıma kafa atmak benim için bir yaşam biçimidir yani.

Elbette ofisimin kapısı hepinize ardına kadar açıktır ve elbette cuma günü de sonrasında da hepinizi ağırlamaktan şeref duyarım ve en önemlisi elbette en kısa süre Şanlıurfa'da basın açıklaması ile gereken açıklamaları yapacağız.

Zira masaya yumruk vurmak değil, altında ve üstünde fakir fukaranın rızıklarının çalındığı, ihale vurgunlarının, torpilin, nepotizmin, alçakça algı operaayonlarıyla makamların beliroendiği deyim yerinde ise namusun matkaplandığı masayı artık ortadan kırma vaktidir.

Yapacağız...

KORKARSAM NAMERDİM!

6 yıl önce YÜZLEŞME başlığı ile kalemi elime aldığım günden bugüne sayısız haksızlıklara sebep olan sayısız siyasetçiyi, bürokratı, kuru amirini eleştirdiğim için akla hayale gelmeyecek tehditlere de, hak gasplarına, annemin taziyesindeki insanlık ayıbına, iftiralara alışkınım merak etmeyin...

Gün oldu bir sabah beni otelden aldıracağını, gün oldu karnımı kurşunla dolduracaklarını iddia edenler, Urfa'nın göbeğinde sabah kahvaltıda saldıran 10-12 soytarı da gördüm.

Ama gördüğünüz gibi ülkemin her bir yeride burnum dahi kanamadan başım dik yürüdüm zira Ape Hesen ile Hore'nin oğluyum ve korkmadım, korkmam, pabuçta bırakmam.

Korunmaya asla ihtiyaç duymadım, duymam!

Cuma günü GAP Hava Limanında olacağım, sonrasında Melodi Cafe'de çay keyfi ve Bahçelievler Mimar Sinan Mahallesi, Menderes Apartmanı no:3'teki ofisime.

Yüreği olan karşıma çıkar da, tehdidini pratiğe döker, görürüz kimdir erkek, kimdir delikanlı...

Kapım dostlarıma da açıktır, hayatı boyunca bir sineğe vuramamış ama beni öldüreceğini söyleyen zırtolara da...

Tehdit sahiplerine sesleniyorum; dediğinizi yapmazsanız adam değilsiniz, namertsiniz de hadi...

AİLE OLMAK!

Her ailede olduğu gibi, benim mensubu olduğum ailede de kırgınlıklar yaşanacaktır, yaşadık ta lakin tek bir Allah'ın kuluna benim üzerimden aileme, aşiretime ve akrabalarıma dair söz söyletmem, oyun oynama fırsatı da vermem...

Elbette büyük bir ailenin ferdiyim lakin 47 yıllık ömrümde tek bir akrabama, aşiretime güvenip kafa tutmadım hayata. Kimseye diyet borcum da yok...

Böyle olması akrabalarım, aşiretim ile gerektiğinde masayı dağıtmayacağımız anlamına gelmediği gibi, ailemin tek bir ferdine yapılan haksızlıkta o haksızlığı yapanın burnundan da getirmesini bilirim.

TEK BAŞIMAYIM ÖYLE KALACAĞIM!

Ancak, pisliğin her türlüsünün yaşandığı memleketimde pisliklere kafa tutmanın bedellerini bilerek, isteyerek yürüdüğüm bu yolda tek başıma olmak benim tercihim ve kararımdır.

Tek bir Allah'ın kulunun mertçe, alnımdan vuramayacağını bilirim, diyelim ki namertçe vurdular da öldüm, çocuklarıma haksızlıkla mücadele ederken ölen onurlu bir babanın gururunu yaşatmış olurum, bundan güzeli mi var?

HESABINI SORACAĞIM!

Ak Parti Şanlıurfa bir önceki il başkanına kurulan alçakça video kumpası, El Profesör twitter sayfası üzerinden şahsıma iftira atarak ekmeğimle oynayanlarla....

Şehrimin fakir fukara kadınlarına iş vaadiyle tacizde bulunalarla....

Şehrimin eğitim sistemini rant yuvasına çevirip tek umudu okumak olan çocuklarımızın geleeğini ihale vurgunları ile çalanlarla...

Kurdukları fake sayfalarla bu şehrin ahlaki yapısıyla oynayan bazı siyasetçilerle...

Bazı sözde gazetecilerle ortak olup şehri sönürenlerle....

Fakir fukaranın parasıyla Metropollerde metreslerine lüks hayatlar yaşatanlarla...

Ve her türlü ahlaksızlarla mücadelem devam edecektir.

OFİS MESELESİ!

Evet, 6 ay önce açtığım ofisimi devretme kararı almıştım. Kararımın da arkasındayım ancak Ceylanpınar ilçe başkanlığı seçiminde yaşanan çirkinlikleri ifşa edene, bu iğrenç düzenin parçalarını paçavraya çevirene kadar erteledim

Bunları kısa sürede başardıktan sonra (1) ay ofisimi devredip telefon numaramı dahi değiştirerek İstanbul'da eski hayatıma döneceğim ama ant olsun giderken çok kişinin gitmesine yardımcı olacağım

BANA ALİ GUBAT YETER!

Ali Gubat benim Urfa'daki kardeşim, dostum, sırdaşımdır.

Bu da bana fazlasıyla yeter...

Çünkü Ali Gubat gerçek bir akrabadır, kardeştir, sırdaştır, vefadır, dostluktur...

Cuma güne Ali Kardeşim ile bekleriz efendim... 

YETER! 

Evet, yeter artık ve Ceylanpınar ilçe başkanlığı bardağı taşıran son damladır. 
Ak Parti Şanlıurfa il başkanı ve başkan yardımcısı koca ilçede teşkilatın, halkın ve 35 yaşında bir gencini yitirmiş ailenin istemediği ismi baskıyla dayatmıştır. 

Bu saatten sonra Ceylanpınar'da doğacak her türlü olumsuzluklarla Ak Partinin oy kaybı ve yaşanacak istifalardan ikisi sorumludur. 

Ve bizler bir ilçenin iradesini yok sayan, zaten il başkanlığı sürecini de bildiğimiz, egoları ile 6 ayda Urfa'da dengelerle oynayan, şehrin ağqbeyliğine soyunmuş başkan istemiyoruz. 

Bizler bir ağabeyi evinden genel sekreter maaşı alan, kendisi ile başkanı, yeğeni peyzaj ihalesi almış, bir diğeri başka kurumda olmak sureti ile koca bir şehrin bir aileye teslim edilmesine tepkimizi koyacağız elbet. 

Şahsende makam sahibi olana dek kendi yaptıklarını boynuma atanlarla da yüzleşecek gerek Ankara'da gerek Şanlıurfa'da kamuoyunun gerçekleri öğrenmelerini sağlayacağım. 

Sevgi ve saygılarımla... 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.