Ekrem Arpak

Ekrem Arpak

EKREM-CE

İŞTE O REZİL RAPOR VE KIRIKÇI'NIN ALGI OPERASYONU!

02 Ekim 2022 - 12:35 - Güncelleme: 03 Ekim 2022 - 01:02

MODERN SOYGUN!
Bilmenizi isterim ki; bu makaleme ruhunu verecek olan başlık şahsıma ait değil, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Sn. Abdurrahman Kırıkçı'nın 23 Aüostos 2020'de bir Whattsap mesajında şahsıma yönelik kullandığı cümledir.

Pek tabii son zamanlarda kendisini sosyal medyada savunan milletvekili için Whatsap mesajı ile sağa sola:

-Ona saldırın! Diyebilen bir şahsın bu tür şizofrenik, zavallı, bel altı iftiraları ve ruh hallerine şaşırmadım ama gelin benim için modern soyguncu sözünü sarfetme gerekçesini de açıklayayım.

Beni takip edenler bilirler ki, Şanlıurfa BŞ Belediye Başkanı Sn. Zeynel Abidin Beyazgül'ü eleştiriyordum. Sn. Kırıkçı'nın:

-Zeynel benim hakkım olan il başkanlığını Bahattin Yıldız'a verdi! Sızlanmaları ile ben ve benim gibi etkin gazetecilere dert yandığı dönemler yani.

O dönemde You Tube kanalıma konuk olan Kırıkçı'nın şahsıma yönelik övgüleri de hala duruyor. Neden çünkü Zeynel Abidin Beyazgül'ü eleştiriyordum.
Zengin Toprakların Yoksul Çocukları adlı kitabımın çıktığı tarihlerden bahsediyorum. Edebiyat dünyasının etik kurallarından birisi de o kitaba maddi manevi destek veren isimlere teşekkür notu düşmektir.

Adamız ya, Kırıkçı'nın gerçek yüzünü bilmiyor ve aslında Zeynel Başkanı eleştirmek için bana yanaştığından habersizim ya; o dönem şahsının 2.500 lira değerindeki katkısına binaen kendisine teşekkür notu düşmüşüm kitabımda. Bunu okuyan en yakınındaki arkadaşı da Whatssaptan memnuniyetini mesajla iletmiş. Kırıkçı'nın verdiği cevap:
Tırro, modern soygun!

Birincisi: Tırro kelimesi benim bu şehrin edebiyatına kazandırdığım bir kelimedir.
İkincisi: Bu kelime senin gibi içi boş, siyaset anlayışı bel altı algı operasyonundan ibaret olan kişilere kullanılmaktadır ve üçüncüsü: Bu sözü misli ile sana iade ediyorum Abdurrahman Kırıkçı...

Beni bilen bilir; şov amaçlı namaz kılmaz, abdestsiz camiye gitmem hele de evimdeki hayat arkadaşımı, çocuklarımın annesini sözde siyasi buluşmalar yalanı ile kandırıp Nizip Devlet Hastanesine gitmem, gitsem bile dostumu yakalanmamak için kapıda bekletmem... 

Not: Ne demek istediğimi çok yakında görselleri ile paylaştığımda anlayacaksınız.
Dini argümanlar üzerinden kimseyi dolandırmam yani ve gelelim makalemizin ruhuna:

PEKİ KİMDİR MODERN SOYGUNCU?

Sevgili şair, siyasetçi, Önderli Kırıkçı, modern soygun bir edebiyat eserine imza atmak ve o eser nedeniyle gelen katkıya nezaketle teşekkür etmek değil, nedir biliyor musun?
Modern Soygun; bu şehirde bırak köy yollarını, hala merkez ilçelerde eğitim yuvalarının çukurlarla, çamurla dolu yolları dururken, senin gibi babasının, ağabeyinin bağ evine ilçe belediyesinin kamyonları ile taşınan malzemelerin asfalta dönüştürülmesidr.
Sevgili Kırıkçı; ulusal medya da program yapıp, karşılığında döktüğün alın teri, verdiğin emeği olan paranın adı, şekli değildir modern soygun.

Modern soygun, eski BŞ Belediye Genel sekreteri ağabeyinizin bir yılı aşkındır ayrıldığı halde hala devletin özel makam aracını kullanmak, koruma tutmak ve yakıtını belediyeye ödetmek, hak etmediği maaşı cebine indirmesidir.
Modern Soygun dediğin: Ekrem Arpak'ın adam gibi, sizden korkmadan ve sen ve senin gibilerin sinsice algıları ile yargı baskılarına rağmen doğruyu karalaması değil, Abdurrahman Kırıkçı'nın il başkanı olmak için birileri üzerinden mevcut il başkanına yönelik sözde video var algısını yaratmak ve onun sayesinde makama oturmaktır.

Moder soygun Ekrem Arpak ofisinde, evinde kirada oturup, bisikleti dahi yok iken; Eyüp Nebi de inşa edilmeyen camiiden senin gibi para kazanmaktır, sabır evleri skandalına imza atmaktır. 

Bakınız: Bu iddia da şahsıma ait değil, sosyal medya kullanıcılarının sözleşme evrakını yayınlayarak kamuoyuna sunduğu gerçektir. 

Modern soyguncu kimdir biliyor musun; sana boyun eğmeyen Ekrem Arpak değil, Tükenmez Kalem adıyla fake sayfa açıp kendi partililerine saldırmak ve bundan nemalanmaktır.

Modern Soyguncu kimdir biliyor musun Abdurrahman Efendi; bu şehirde yoksulun, garibanın üniversite mezuzu ve hayatının baharında evlatları intihar ederken, senin kardeşini İl Gençlik Ve Spor Müdür yardımclığına atamanın adıdır.

Modern Soygun nedir biliyor musun Abdurrahman Kırıkçı; FETÖ Gerekçesi ile kapatılan okulu allem edip gullem edip yeğenine açılışını sağlamaktır.

Modern Soyguncu, Viranşehir Millet Bahçesinin peyzaj işlerini makamın üzerinden Endülüs Peyzaj şirketine taşeron diye altın tepside sunmaktır.

Modern Soyguncu bu şehirde sözde gazeteciye ortak olup kendi partidaşlarına algı operasyonu yapmasını teşvik etmektir.

Sen çok mert, çok dürüstsün ama Ekrem Arpak modern soyguncu ve sen Ak Partilisin ama senin yanlışlarını söyleyen Ekrem Arpak Ak Parti'ye zarar veriyor öyle mi?

Modern soyguncu Ak Parti il başkanı olarak Ak Parti MKYK üyesi Metin Külünk'e yönelik ağır bir makale kaleme alıp, Ekrem Arpak'a para ile yayınlatmaya kalkışmak, Arpak kabul etmeyince, kamuoyuna Ekrem Arpak şantajcıdır iftirasını yaymaktır. 

Fake sayfalar üzerinden partine saldırmaktır.

İŞTE O RAPOR!
(Mevcut Ak Parti Şanlıyurfa il başkanının Ak Parti Genel Merkezi ve Cumhurbaşkanına takdim ettiği iddia edilen bu rapor denen rezaletin Sn. Kırıkçı tarafından o dönem en yakın arkadaşına whatssaptan gönderilmiş halidir. Noktası, virgülüne dokunulmamıştır...)

Şanlıurfa, siyasi olarak önemli bir siyaset sahasıdır. Gerek etnik yapısı açısından, gerek coğrafi açıdan ve gerek kültürel açıdan doğru okunması gereken bir sahadır. Bu özelliği göz önünde bulundurularak siyaset yapılırsa, önemli bir potansiyele sahip olmaktadır. Ancak bu dengelerin göz ardı edildiği dönemlerde ise çok sürpriz sonuçlarla gündeme gelmektedir/gelmiştir. Daha önceki dönemlerde de bu yaklaşımına şahit olmuşuzdur.

Çeşitli süreçleri yaşayan Şanlıurfayı son dönemlerde Akparti açısından değerlendirdiğimizde; en zayıf dönemini yaşamaktadır. 2016 yılından bu yana gittikçe güç kaybı yaşanmakta ve hizmet noktasında kan kaybı artmaktadır. Bu süreçlerde seçim sonuçlarındaki başarı, tüm yerel sıkıntılara rağmen, ulusal ölçekteki siyasi okumalara ve Cumhurbaşkanına olan çok ciddi ülfetin ve güvenin yansımasıdır. Ayrıca, devletin seçim güvenliğini ciddiye almış olmasının ve Şanlıurfa valiliğinin seçime olan hakimiyetidir.
İlimizi bu gün genel manada değerlendirdiğimizde; Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynelabidin Beyazgül ve il Başkanı Bahattin Yıldız ile ilgili olarak.
∙ Büyük şehir belediye başkanı vizyon ve yönetim mantalitesi bağlamında yetersizdir.
∙ İletişim probleminden dolayı halkla sağlıklı iletişim kuramamaktadır.

∙ Zaman zaman alzaimer benzeri donmalar ve kilitlemeler yaşadığı kamuoyu tarafından bilinmektedir. Hatta insanları tanımadığı ( zaman zaman kendi personelini dahi tanımadığı) gözlenmiştir.

∙ Kadrosunu liyakat esasından çok, sadakat esasına dayanarak ahbap çavuş ilişkisi üzerinden oluşturmaktadır.

∙ Kent konseyi başkanı Adil saraç Zeynelabidin Beyazgül’ün eşinin (Teyzesinin Kocası) eniştesidir.

∙ Belediye şirketlerinden Beltur AŞ de müdürlük yapan Sami Özbek Zeynelabidin Beyazgül’ün eşinin öz yeğenidir.

ŞUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Sait Güllüoğlu Zeynelabidin Beyazgül’ün eşinin öz yeğenidir.

Harran üniversitesi Rektör yardımcısı Tahir Güllüoğlu Eşinin amcası oğludur.
Harran üniversitesi genel sekreter yardımcısı kemal Büyükkırcalı Zeynel Abidin Beyazzhülün dayısıdır.

• Balıklıgöl Devlet Hastahanesi Başhekimi Eyyüp Şelli Zeynelabidin Beyazgül’ün eşinin öz yeğenidir.

∙ Akparti il başkan vekili Bekir Kan; hanımı tarafından Zeynelabidin Beyazgüle baba tarafından akrabadır.

∙ Akparti Haliliye Gençlik Kolları Başkanı Fatih Özdemir Zeynelabidin Beyazgülün kardeşi Uğur Beyazgülün Mimarlık ofisinde elemanıdır.Ayrıca Haliliye Belediye Meclis üyesidir.
∙ İl Başkanı Bahattin Yıldız Zeynelabidin Beyazgül’ün gayrı resmi ortağı olduğu emlak firmasında Süleyman Durmuş’un elemanıdır.

∙ Bütün bu organizasyon şemasının mimarı ise Faruk Çeliktir. Faruk Çelik, Süleyman Durmuş ile organik irtibatlıdır.

∙ Zeynelabidin Beyazgül bir önceki belediye başkanı Nihat Çiftçi’yi zayıflatmak için İl başkanı ile beraber bazı teşkilat mensuplarını kullanarak komplo hazırlamıştır. Örneğin Kaşmer İmarını speküle ettirerek Akparti ile ilgili Şanlıurfada yolsuzluk algısına sebep olmuştur.

∙ Zeynelabidin Beyazgül, genel seçimde milletvekili listesine giremediği için sahaya çıkmayıp bazı sahaya çıkan isimleri durdurmaya çalışmıştır. Sonradan kendisine gelen uyarı üzerine birkaç günlüğüne fotoğraf çekmek için göstermelik sahaya etkisizce çıkmıştır.
∙ Zeynelabidin Beyazgül 15 Temmuz gecesine kendisi il başkanı olduğu dönemde kendisi ve şimdiki il başkanının nerede olduğu, bir fotoğraf paylaşımlarının dahi olmadığı, kamuoyunca bilinmektedir. 18 saat sonradan ortaya çıkıp fotoğraf vermişlerdir.

∙ Ayrıca parti içerisinde ki ve ildeki bazı Fetö ile irtibatlı isimlerin Zeynelabidin Beyazgülün il başkanlığı döneminde korunup kollandığı zikredilmektedir. Hatta bilinen ve hala korunan isimler en yakınındadır.

∙ Zeynelabidin Beyazgülün şu ana kadar belediye başkanlığı döneminde kendisine ait elle tutulur hiçbir projesi yoktur. Bütün çalışmalar bir önceki başkandan kalan projelerin devamıdır.

∙ Geçmiş dönemlerde hiçbir siyasi vazife almamış, hiçbir STK da görev almamış, iş ve ekonomi hayatında yöneticilik yapmamış, yaş olarak olarak çok genç ve kamuoyu tarafından hiç bilinmeyen bir firma çalışanı olan Bahattin Yıldıza il yönetiminde görev verilmesi bir yana, ilk haftasında Zeynelabidin Beyazgül tarafından teşkilat başkanı olarak atanması manidardır. Hangi odakların talimatıdır.

∙ Bahattin Yıldızın ikinci hamlesinde kapalı, gizli ve Zeynelabidin Beyazgül’ün bazı ilçe başkanlarını tehdit vari uyarısıyla  ani bir operasyonla il başkanı olarak atanması bu organizasyonun köklü, eskiye dayanır ilişkileri üzerinden, ticaret tabakasının özelliklerini taşımaktadır.

∙ Şanlıurfa il Başkanı ile ilgili şehirde belden aşağı ses kayıtları, görüntü kayıtları kamuoyunu işgal etmektedir. Bunların bir çoğu bir çok insan tarafından dinlenmiştir. Kamuoyunda Akparti denildiği takdirde, teşkilata şamar gibi inen ilk cevap kaset mevzusudur. Bu konu teşkilatları oldukça demoralize etmiştir. Çalışma azmini kırmıştır.
∙ Örneğin; Ekim/2019 da partiyi bir bayanın bastığı ve; il başkanını bulun diye bağırıp çağırdığı ve bizi ………..ği yetmiyormu hala nerde o… şer….siz dediği, il bina personeli gözünün önünde cereyen etmiştir. MKYK üyemiz Vildan Polat’a konu aktarılıncaya kadar o saate yönelik kamera kayıtları hemen sildirilmiştir. Ancak Tehditlerle konu kapattırılmış olup personel ve yönetim tehdit susturulmuştur.

∙ Yine İl başkanlığı makam şöförü ve korumasının, il başkanının telefonundaki pornografik mesajlaşmalara ve görsel gönderilere şahit olmalarından dolayı işten çıkarılmaları herkes tarafından biliniyor.

∙ Ayrıca mevcut il başkanı hiçbir mal varlığı olmayan, bir firma çalışanı iken bu gün yaşadığı standardın finans kaynağı nedir. Bu en ciddi soru işaretidir.

∙ Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynelabidin Beyazgül’ün İl başkanlığında Bahattin Yıldız Israrının temelinde Oğul Abdullah Beyazgül’ün ısrarı ve Bahattin yıldız ile ticari münasebeti(Şanlıurfa 2018 Yatırım Teşvik Hibelerinde aynı tarihlerde enerji teşvik işine girmeleri bu işin görünen bir parçasıdır) iledir.Aynı Tarihlerde şuan ki Kent Konseyi Başkanı Adil SARAÇ’ın oğlu Eymen SARAÇ’ın firmasının ve Süleyman DURMUŞ’un ortağı Adil IŞIKLAR’ın da teşvik Belgeleri aldığı listeden anlaşılacaktır. Bu bir rant birlikteliğidir.
∙ Ayrıca BŞBB Zeynelabidin Beyazgülün Süleyman Durmuş Bağlantısı ise Diyarbakır yolu üzerindeki inşaatlarının arsalarına nasıl ortak olduğu ve rantı nasıl paylaştıklarına dair sadece bir örnektir.

Zeynelabidin Beyazgül’ün özellikle Akpartiye kimlik ve misyon olarak sahip çıkanları siyasetten dışladığı, partiyi zayıf, liyakatsiz, siyaset bilincinden uzak gençlerle doldurduğu kamuoyu tarafından bilinmektedir. Buradaki temel maksat partiyi tamamıyla kontrolü altında tutma arzusudur. 2023 sürecinde Şanlıurfa ile ilgili kararları tek başına verme hırsıdır. Hatta şimdiden bunun çalışmasına başlamıştır.

Zeynelabidin Beyazgül’ün Şehir hegamonyasının en belirgin örneği şu anda şehire siyasetle ilgili kararların tamamını Bahattin Yıldız değil Zeynelabidin Beyazgül almaktadır. Ve Bahattin Yıldıza onaylatmaktadır. Yani Zeynelabidin bey hem Belediye başkanı hem de il başkanıdır.
Belediye meclis üyeliklerinin tespitinde liyakat ve ehliyetten, aile dengelerinin gözetilmesinden, meslek dağılımından, vizyonel yaklaşımdan uzak yine kendilerine yakın isimlerden oluşturmaları kırgınlar ve küskünler ordusunu oluşturmuştur.
∙ Bu sebeple şehirde ciddi bir siyasi boşluk bulunmaktadır. Tedbir alınmaması halinde 2023’e emniyetli ulaşmak mümkün olmayacaktır.

∙ Şehrin Demografik yapısından bahsedersek; kentin %50 sinin ilçeler dahi kırsalda yaşadığı %50 sinin kent merkezinde yaşadığı aşikardır. Şehrin %70 Kürt,%17’si Arap,%13’ü Türkmendir. Büyükşehir Belediye Başkanının Kürtçe ve Arapça bilmiyor olması, bu kültürlere yabancı olması  şehir için ve Seçmen ile diyalog konusunda ayrıca bir sıkıntı içermektedir.

∙ İl başkanının yaşının genç olması ve siyasi tecrübesinin olmamasından dolayı aşiret yapısının etkin olduğu kentimizde, kanaat önderlerini tanımaması ve diyalog kurmamasından dolayı Akpartiye hergeçen gün artan tepkilere sebebiyet verdiği, il teşkilatına vatandaşın uzak durmasına yol açtığı yapılacak araştırmalar ile gözlemlenecektir.

BU RAPORA MI SAHİP ÇIKIYORSUN Sn. KUŞ?

Şimdi malumunuz Eyyübiye Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Kuş'a ayrı bir sevgim ve saygım vardır. Kaldı ki bu özel sevgimin sebeplerinden birisi de bazı güç oadakları tarafından sürekli hedef haline getirilmesidir. 

Ama üzülerek öğrendim ki; Sn. Kuş bunların farkında bile değilmiş...
Yine malumunuz Eyyübiye'de son iki gündür şiir akşamları etkinliği düzenlenmektedir. Öğrendim ki Sn. Kuş burada il başkanı Sn. Kırıkçı için:

-İl Başkanımızı yıpratmaya yönelik kampanyalara karşı hep beraber dik duracağız... Benzeri söylemlerde bulunmuş. Sn. Kuş'a sormak isterim:

1- İl Başkanı olmak için kendi partisinin BŞ Belediye, il teşkilat, STK ve kurum başkanları, amirleri, iş insanlarına iftira attığı iddia edilen isme mi sahip çıkacaksınız?
2- Eski Ak Parti Belediye meclis üyesi Bilal Tekatlı'nın, vatandaşın, muhtarların sosyal medyaya belgelerini attığı 
a) Petrol İmar Projesi rezaletine mi sahip çıkıyorsun Sn. Kuş?
b) İl Başkanının kırsala gitmesi gereken asfaltı kendi babasının, ağabeyinin bağevlerine döşetmesine mi sahip çıktınız?
c) İl Başkanının kardeşini gençlik ve spor müdür yardımcılığına yapmasına mı sahip çıktın?
d) Bildiğim kadarı ile ehli Müslimin, Beş vakit namazını kılan birisin. Eyüp Nebi'de parası alınan ama inşa edilmeyen cami ayıbına mı sahip çıktın?
3- İl Başkanı olmak için Ak Parti il başkanı Bahattin Yıldız'a alçakça yapılan algı operasyonuna adı karışan başkana mı sahip çıkıyorsun?
4- İl Başkanının eski Genel sekreter olmasına rağmen hala makam aracı kullanmasına, koruma almasına ve maaş almasına mı sahip çıktın?

NEREDESİNİZ?

Tek tek isim yazmayacağım ama hemen şunu ifade edeyim; 7 yıldır ''Ekrem Arpak Ak Parti'ye zarar veriyor...'' yaygarasına inandınız. Aranızda bu algıya inanıp aboneliklerime bloke koyan, ekmeğimle oynayan ve yargı üzerinden bana baskı yapanlar oldu. Peki, başta Bahattin Yıldız olmak üzere; mevcut il başkanının kaleme aldığı iddia edilen bu rapora karşı sessiz mi kalacaksınız?

Hakkınızda ağır ithamlar da bulunduğu iddia edilen isme sahip çıkmaya, bir araya gelmeye devam mı edeceksiniz?

SÖYLE BAKALIM KIRIKÇI!

Sn. Kırıkçı; bu raporu ben hazırlamadım iftiradır de, senin hangi tarihte özel numarandan whatssap üzerinden kime attığını açıklayayım ama mesele o değil madem bu raporda kaleme aldıklarına karşı çıkacak kadar dürüstsün neden il başkanı olduktan sonra mücade etmedin?

Neden suçladığın, sapkınlıkla, alzhaimer olmakla itham ettiğin insanlarla çalışmaya devam ettin?

Sn. Kırıkçı; modern soygun nedir biliyor musun? Senin yaptığın gibi algı operasyonları ile makama gelip insanların ekmeği ile oynamak, ihale almak, kardeşlerine torpil yapmaktır.
Tırronun kim olduğunu da Şanlıurfalılar iyi biliyor ya ama ben de anlatacağım. Bakalım kim tırro olacak bu ülkeye...

Not: Bu raporun Ak Parti Genel Merkezi ve de Cumhurbaşkanına sunulmadan önce Yasin Çiftçi'ye whatssap üzerinden gönderildiğinin kaynağı Yasin Fırat Çiftçi'dir. Kaynak ben değilim yani... 

Asıl garip olan Yasin Fırat Çiftçi'ye bu raporu atan Kırıkçı'nın sonrasında haberi yokmuş gibi her şeyi Çiftç' iye yükleyerek azletmesidir. 

Ben Ak Parti kurmaylarından olsan Yasin Fırat Çiftçi'den rapor + diğer tüm bilgileri alırım. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.