Ekrem Arpak

Ekrem Arpak

EKREM-CE

HADDİNİ BİL ALİ!

09 Ağustos 2021 - 15:15 - Güncelleme: 09 Ağustos 2021 - 16:49



HADDİNİ BİLECEKSİN ALİ! 


Maalesef hükümet internet haberciliğini yasal çerçevede sağlam bir zemine oturmadığı için, kalemi eline alan çapsız, iki kelimeyi bir araya getiremeyen tipler gazeteci/yazar diye üremeye devam ediyorlar. 

Bunların çoğunun ipleri başkasının ellerinde olup, algı operasyonları için salındıkları vakit salyalar akıtarak sağa sola saldırırlar.... 

Zamanla kendilerini bir halt sanan bu tiplere haddini bildirmezsen hadsizlikleri ile mide bulandırırlar zira çöplükten beslenen mok böceklerinden bir farkları yoktur. 

Devletin derhal internet haberciliğine yasal bir düzenleme getirmesi dileği ile konumuza geçiyorum. 

Siverek'te Ali Çiftel adında kendini harbiden haberci sanan, sitesi üzerinden yıllardır kin, nefret ve yalan haberler Siverek halkını, siyasi partileri, isimleri karşı karşıya getirmek için uğraşan birisi var. 

Normal şartlarda benim cevap vereceğim ve kelimelerimin arasına düşecek kadar değerli değil ancak Siverek benim memleketim ve belli ki birilerinin kalemşorluğuna soyunup durmaksızın memleketimi fitne fesatla karalayan bu çapsıza haddini bildirmek farz oldu. 

Yok, resmi rakamlar, hukuki zeminde haddini bildireceğim bu yalan, fitne, fesat üretme kabızına. 

SİVEREK KÖY DEĞİL! 

Bu beyefendinin son eylemi, Siverek Köy Değil başlığı ile memlekete yapılan hizmetleri karalamak, Ak Parti yani hükümetin ve Siverek'e hizmet eden siyasileri halkın önüne atmak. 

Ak Parti il başkanlığı hukuk işlerinin bu şahsa dair yargı yoluna gidip gitmeyeceğini bilmemekle beraber Siverek Belediyesi ve ilçe ile il başkanlıklarını, ayrıca savcıları göreve davet ediyorum. 

Göreve davet ederken bu şahsın attığı iftiraları belgeleri ile çürüterek haddini bildireceğim. 

1- Ali zırtosu: Siverek belediyesinin sorumluluk alanı senin o kıt aklının alamayacağı kadar büyümüştür. Gerçi bunu biliyorsun ama karın ağrılarından dolayı kasten algı yaratıyorsun

Merak etme, Ayşe Çakmak, ve milletvekilimiz öyle hiznetler yapıyor, yapmaya da devam edecekler ki, karın ağrıların dinmeyecek. 

Bil diye söylüyorum: Eski Siverek belediyesinin sorumluluk alanı 22. Mahalleydi. Oysa şimdi 650 köy, 176 muhtarlık sorumluluk alanı var.

Dolayısı ile 100 yıldır var olan ve büyümüş sorunları bu devasa alanda birden bire çözmek kolay değil ama merak etme, çözülüyor ve çözüldükçe sen karın ağrından duramayacaksın. 

Haydi karın ağrını arttıracak ve seni yargı önünde perişan edecek verilere gelelim. 


1- Su şebekesi için 3 yılda gelen yatırım 300 milyon Türk lirası. 

Sen hayatın boyunca böyle devasa bir yatırımın haberini yaptın mı, zırto? Habercisin ya; bu büyük hizmeti kaleme aldın mı? 

Ama yok, senin işin bunlar olmamış gibi halkı kışkırtmak, iktidar partisi düşmanlığını Siverek halkına nakşetmek. 

2- 470 km beton yol yapılmış köylere...

Alo efendi, aslında seni bir eşeğe ters bindirip bu 470 km yollarda yalanın, iftiranın, kin ve nefretin ibret küpü olarak dolaştırmak lazım

Madem Siverek sevdalısısın, neden bu hizmeti yazmadın zırto? 


3- Siverek OSB 100 milyon gibi devasa bir yatırımla modernize hale getiriliyor. İhaleler yapıldı, çalışmalar son hızla devam ediyor


Bunu yazacak kadar Siverekli misin zırto? 

4- Ayşe Çakmak daha ilk birkaç ayında şehre sayısız hibe araç ve yatırım getirdi. Biliyorum, Ayşe Çakmak ve Şanlıurfa ki milyonlara göre bölge Milletvekilimizin uyumlu çalışmaları, Siverek'in 100 yıllık sorunlarına çözüm neşteri vurmaları karın ağrılarının şiddetini arttırdı ve biliyorum, Siverek'in hergün biraz daha büyümesi, büyük hizmetlere kavuşması sende fitneye gebelik sancıları yaratıyor. 

5- Parklar, bahçeler, belediyeye çöp derken geri kazandırılan kamyonlar, eğitim hamlesi vs vs hepsi sende rahatsızlık yaratıyor değil mi? 

6- 100 milyon değerinde yeraltı eşektirik kablosu döşenmiştir. 

Haklısın Alo, Siverek köy değildir çünkü Siverek son 10 yılda yüzünü huzura, aydınlık yarınlara dönmüş, siyasi, tarım hayvancılık, tarihi, kültürü, sanatçıları ile ülkemizin en önemli yerleşim birilerinden birisi olma yolundadır. 

Çünkü Sayın Milletvekilimiz tüm Urfa'ya olduğu gibi Siverek'e yaptığı hizmetlerle makus talihimizi değiştiriyor. 

Elbette bu durum senin gibi kinden, nefretten, iftiradan ve şehrin küçük kalmasından nemalanan tipleri rahatsız edecekti ama hesaplamadığın şuydu: Seni edebi ve hukuken bir rahatsız ederim ki, bir daha Siverek halkını kavgaya itmeyecek, memleketimi karalayamayacaksın. 

Haddini bil Ali, haddini bil. Sen kimsin ki "biz varız!" diyorsun. Biz dediğin kim? 

Ayrıca Siverek savcılığını da habercilik adı altında yaptığın suçları araştırmaya davet ediyorum. 



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.