Ekrem Arpak

Ekrem Arpak

EKREM-CE

GEL İSTİFA ET BAŞKAN!

07 Aralık 2021 - 19:31

Maşallahımız var... 


Her alanda aldık başımızı gidiyoruz. Türk Lirası tarihinin en ağır değer kaybını yaşayarak dibe vurdu. TALİBAN Terör Örgütünün ele geçirdiği ama zaten tarihi boyunca hep bir iç savaşla yaşayan Afganistan parası karşısında bile %29 değer kaybeden lira eridikçe yoksulun yaşama alan ve koşulları daralıyor. 

Mazot ilk kez çift hanelere ulaştı. Ekmek, yağ, şeker başta olmak üzere; rekor ve görülmemiş zamlar vatandaşın belini bükerken, işsizlik, enflasyon son sürat artıyor. 


TUİK'e göre %21 olan enflasyon, milletin yaşamına %50 olarak yansıyor. Velhasıl ortalık yangın yeri... 

Peki, bu durumda Şanlıurfa'da durum nedir? 

Ekonomik sıkıntıların, zamların gölgesi ve işsizliğin pençesinde yaşam kavgası veren Şanlıurfalılar öte yandan şehirde yaşanan ihale vurgunları, yolsuzluklar, nepotizm, rüşvet skandalları ile yaşamak zorunda kaldılar. 

Son birkaç gündür sosyal medyada bana gönderilen mesajların çoğunda Şanlıurfa Genç Kızılay şubesinde genç bir kıza tacizde bulunulduğu ancak adı bende saklı sağlık sektöründen önemli bir ismin tacizi rüşvetle örttüğünü içeriyor. 

Ayrıca şubede toplanan yardım paralarının birilerinin cebine gittiği iddiasıda var. 

Yolsuzluklara, vurgunlara, makam için ahkalsız algı operasyonlarına aşina olan Şanlıurfa yani peygamberler şehri böylece tacize de sahne oldu. 

İktidar partisinin il başkanlığı bu zorlu süreçte ne yapıyor derseniz; kamuoyunda sıklıkla dile getirilen iddialara göre başkan öncelikle etrafındakileri tek tek uzaklaştırmaya başlamış... 

Bunların arasında kendisini o makama getirmeyi sağlayan meşhur video operasyonu ve El preofesör üzerinden partidaşlarına saldırtan arkadaşı dahil. 

Sosyal medyada başkan ve yönetimine dair "yanıldık!" başlıklı pişmanlık ve hayal kırıklığı sitem ve eleştirileri sıklıkla paylaşılıyor. 

Bir iddiaya göre şehre ABİ (ağabey) olmayı kafasına koyan başkan, bu yolda HAS Partiden genel başkanı olan ve kendisini her şartta, yanlışlarına rağmen savunan Numan Kurtulmuş'a güveniyor. 

Yine bana ulaşan bazı vatandaşların iddialarına göre il başkanı kendisine ulaşan vatandaşlara "Ak Parti il başkanlığı sizin sekreteryanız mı?" cevabı ile adeta azarlıyor. 

Küçük bir ara verip başkana diyorum ki, aslına bakarsan değil il başkanı, sekreter bile olamayacağını, bu makamı şimdilerde küstürdüğün bazı dostlarının algısı ve Ak Partiye zarar verme pahasına yaptıklarına borçlu olduğunu biliyoruz. 

Ve evet, sen o vatandaşlara cevap vermek zorundasın ve evet sen hiçbir zaman abi falan olamayacaksın bu şehre... 


Neden biliyor musun başkan? 

Kendi partinin gençlik kolları başkanı genç kardeşinin espri ile çektiği video senin yakınındakiler tarafından servis edildiğinde ağabeylik yapamadın... 

Kendi partinin il başkanına alçakça video algısı operaayonu yapıldığında abilik yapamadın. 

Yakınındakiler seni o makama getirmek için kurdukları fake sayfalar ile kendi partinin BŞ Bld başkanına, il başkanına saldırdığında ağabeylik yapamadın. 

Kişisel ihtiras ve inadın yüzünden Ceylanpınar'daki ilçe başkanı seçimine ağabeylik yapamadın. 

Dahada önemlisi, seni o makama getirmek için kendini harcayan en yakın dostuna ağabeylik yapamadın şehre mi yapacaksın? 

Sana dostane tavsiyem, kırdıkların senin uğruna birilerine yaptıkları algı operasyonlarını (video, ses kaydı, fake sayfa) sana yöneltmeden kendi iradenle sadece 10 ayda başarısızlığınla tepki çektiğin o makamdan istifa et. 

Fakıbaba ve Metin Külünk'ün haklı eleştiri ve doku uyuşmazlığı açıklamalarına tepki koymak, Ankara'ya iletip sızlanmak yerine şapkayı önüne koy!

Göreceksin, kısa sürede etrafın boşaldı...
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.