VİRANŞEHİR'DE GENEL TEMİZLİK!

VİRANŞEHİR’DE GENEL TEMİZLİK ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR Viranşehir Belediyesi, vatandaşların daha temiz bir şehirde yaşamasını sağlamak, temizliği yaygınlaştırmak ve yaşam tarzı haline getirmek için başlattığı çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

VİRANŞEHİR'DE GENEL TEMİZLİK!
Editör: Arpak Medya
26 Temmuz 2022 - 10:45
VİRANŞEHİR’DE GENEL TEMİZLİK ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
Viranşehir Belediyesi, vatandaşların daha temiz bir şehirde yaşamasını sağlamak, temizliği yaygınlaştırmak ve yaşam tarzı haline getirmek için başlattığı çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 

Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından günlük olarak yapılan yıkama, sulama, cadde, sokak, meydan süpürme, atık toplama işlerine ilâve olarak, şehrin dört yanında çok sayıda ekiple temizlik ve bakım çalışmaları yürütülüyor. 
Ekipler genel temizlik çalışmaları kapsamında ot biçme, sulama, çöp toplama, yol yıkama ve yol süpürme gibi birçok farklı alanda hizmet vermeye devam ediyor. 

Şehir merkezi ve mahallelerde çalışmalar devam ederken yeşil alanlar yabani otlardan temizlenerek, görsel bakımdan daha iyi hale getiriliyor. 
Park ve bahçeler gibi vatandaşların sık bulunduğu mevkilerde, temizlik ve bakım çalışmalarının kesintisiz şekilde sürdüren ekipler süpürme, yıkama, mıntıka temizliği ve genel temizlik yaparak vatandaşların kullanımına sunuyor.
Viranşehir Belediyesi temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Genel temizlik çalışmalarının aralıksız devam edeceği kaydedildi.
Yapılan temizlik çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.
Arpak Medya Haberler

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.