VİRANŞEHİR BELEDİYESİ, OTO GALERİCİLER SİTESİ'NDE ÇALIŞMA BAŞLATTI!

Viranşehir Belediyesi, Yeni Oto Galericiler Sitesi’nde üst ve altyapı çalışmalarına başladı. Salih Ekinci başkanlığındaki Viranşehir Belediyesi, ilçede gerek üst ve gerekse de altyapı çalışmaları için yoğun mesai harcıyor.

VİRANŞEHİR BELEDİYESİ, OTO GALERİCİLER SİTESİ'NDE ÇALIŞMA BAŞLATTI!
Editör: Arpak Medya
06 Ağustos 2022 - 13:46 - Güncelleme: 06 Ağustos 2022 - 13:49
Viranşehir Belediyesi, Yeni Oto Galericiler Sitesi’nde üst ve altyapı çalışmalarına başladı.
Salih Ekinci başkanlığındaki Viranşehir Belediyesi, ilçede gerek üst ve gerekse de altyapı çalışmaları için yoğun mesai harcıyor. Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin talimatıylarıyla harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bu kez Yenişehir Mahallesi’nde bulunan Yeni Oto Galericiler Sitesi’nde üst ve altyapı çalışmalarına start verdi. Viranşehir Belediyesi, teknik ekiplerce planlı ve uygun yapı çalışmalarını tamamlayarak taşınma işleminin hızlandırılmasını hedefliyor.
BAŞKAN EKİNCİ: VİRANŞEHİR’E DEĞER KATACAK
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, özellikle Viranşehir’in üst ve altyapı probleminin çözümü için yoğun çaba sarfettiklerini belirterek, bu kapsamda yapımı devam eden Oto Galericiler Sitesi’nde de yoğun bir şekilde çalışma başlattıklarını dile getirdi. Modern bir görünümle inşa edilen Yeni Oto Galericiler Sitesi’nin Viranşehir’e değer katacağını vurgulayan Başkan Ekinci, yeni kurulacak olan sitenin esnaf ve Viranşehir halkı için hayırlı uğurlu olmasını diledi.
Viranşehir Belediyesi’nin tüm birimleri ile ilçeye hizmet vermek için gece gündüz demeden çalıştıklarını vurgulayan Başkan Ekinci, “Daha yapacak çok işimiz var. İnşallah vatandaş ve  esnafımızın desteği ile çok güzel işlere imza atacağız” dedi.
Yeni Oto Galericiler Sitesi Kooperatif Yönetimi de, tüm detayları gözden geçirerek altyapıda sorunsuz bir alan oluşturmak için çalışan Viranşehir Belediyesi’ne ve Belediye Başkani Salih Ekinci’ye teşekkür etti.

ARPAK MEDYA HABERLER 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.