Siverek Devlet Hastanesinde bir ilk!

Siverek Devlet Hastanesinde bir ilk Delici-kesici alet yaralanması nedeni ile 112 acil ekibi ile Siverek Devlet Hastanesi’ne gelen hasta, yapılan ilk müdahalenin ardından ameliyata alındı.

Siverek Devlet Hastanesinde bir ilk!
Editör: Arpak Medya
21 Ocak 2022 - 22:41

Siverek Devlet Hastanesinde bir ilk

Delici-kesici alet yaralanması nedeni ile 112 acil ekibi ile Siverek Devlet Hastanesi’ne gelen hasta, yapılan ilk müdahalenin ardından ameliyata alındı. Normalde açık yöntemle karnın tümüyle açılarak yapılan cerrahi, hastanemizde laparoskopik (kapalı) yöntemle ilk defa yapıldı. Daha az ağrı, daha hızlı taburculuk ve daha estetik bir sonuçla her türlü cerrahinin hastanemizde yapılabileceğini belirten genel cerrahi uzmanı Op.Dr. Ramazan ACIROĞLU, hastaların konforunun laparoskopik yöntemlerle daha iyi olduğunu belirtti

Genel Cerrahi Uzmanı Ramazan ACIROĞLU, son zamanlarda Hastanemizde bölgede ilk olma özelliğini taşıyan başarılı operasyonlar yapılıyor. Birçok başarılı Ameliyatın Siverek Devlet hastanesinde de yapılabildiğini belirten ACIROĞLU, hastaların gönül rahatlığıyla Hastanemize başvurabileceklerini belirtti.

ARPAK MEDYA HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.