POLAT VE EKİBİNE TEBRİK MESAJI!

Şanlıurfa Organize Sanayi Müteşebbis Seçimlerini kazanan genç iş adamı, sanayici Mehmet Korkut ve ekibine tebrik yağıyor.

POLAT VE EKİBİNE TEBRİK MESAJI!
Editör: Arpak Medya
23 Şubat 2023 - 21:54
Şanlıurfa Organize Sanayi Müteşebbis Seçimlerini kazanan genç iş adamı, sanayici Mehmet Korkut ve ekibine tebrik yağıyor.

ŞEHİRDE OLUMLU HAVA YARATTI!

Başarılı sanayici Polat ve ekibinin rakip listeye tarihi oy farkı (80) atarak ikinci kez kazanmaları Şanlıurfa bürokrasisi, siyasi arena, STK ve halk arasında olumlu bir hava estirirken, sosyal medya da her kesimden adeta kutlama ve başarı mesajı yağdı.

BİR SEÇİMDEN ÇOK FAZLASI!

Şanlıurfa kamuoyu Polat ve ekibinin bu zaferini özellikle rakip ekibin aylardır süren ve iftra, karalama, provakasyon içerikli seçim çalışmalarına rağmen elde etmiş olmalarını geleceğe dair önemli bir adım olarak görüyor.


YÜZLERCE BAŞVURUYA DÖNDÜ!

Seçim sürecinde kirli bir iftira ve algı operasyonuna maruz kalan Mehmet Korkut Polat'ın geçmiş görev sürecinde Şanlıurfa Organize Sanayi bölgesine yatırım amaçlı başvurularda adeta rekor bir artışı sağlamış olması, yatırım için yapılan yüzlerce başvuruya olumlu anlamda dönmesi rakipleri ve bir kesimi rahatsız etmiş, bu kesim algı operasyonlarına başlamışlardı.

BAŞKAN BEYAZGÜL VE AÇANAL'DAN KUTLAMA ZİYARETİ!

Dünkü seçimin ardından sosyal medyada tebrik ve başarı mesajına tutulan Polat ve ekibi bu gün ise iki önemli ismi ağırladı. Şanlıurfa BŞ Bld Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Zemzem Gülender Açanal Polat ve ekibini makamında ziyaret ederek hem kutlama hem de başarı dileklerini ilettiler.

ARPAK MEDYA HABERLER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.