POLAT VE ARKADAŞLARI EZDİ GEÇTİ!

Şanlıurfa iş dünyası, istihdam alanı ve ekonomisinin kalbi olan Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Seçimleri bugün gerçekleşti.

POLAT VE ARKADAŞLARI EZDİ GEÇTİ!
Editör: Arpak Medya
22 Şubat 2023 - 23:11 - Güncelleme: 23 Şubat 2023 - 00:58
Şanlıurfa iş dünyası, istihdam alanı ve ekonomisinin kalbi olan Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Seçimleri bugün gerçekleşti.

TARİHİ OY FARKI!

Sadece Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesinin değil, şehrin genelinde oldukça sevilen ve vizyonu, dürüstlüğü, başarıları ile saygın bir kimliğe sahip olan genç İş Adamı, sanayici Mehmet Korkut Polat ve en az onun kadar değerli isimlerden oluşan liste karşı listeye 80 oy gibi tarihi bir fark atarak güven tazeledi.

ALGILARA RAĞMEN KAZANDILAR!

M. Korkut Polat ve arkadaşlarının seçim zaferi Şanlıurfa'da artık her seçimde görmeye alıştığımız kirli ayak oyunları, algılar, iftiraların çürüdüğü seçim olarakta tarihteki yerini aldı.
Aylardır bu seçime yönelik provakatif ve karalayıcı algıların sürdüğü şehirde 80 oy farkla kazanmaları Şanlıurfa kamuoyunfa birçok açıdan olumlu karşılandı. 

MEHMET DOĞAN YETİM İLE BAŞLADI!


Aslında Şanlıurfa kültüründe olduğu gibi STK ve kurumlarında yarına dair olumlu değişim kısa bir süre önce değerli iş adamı ve memleketin evilen isimlerinden Mehmet Doğan Yetim'in Şanlıurfa Ticaret Odası Başkanlığını kazanmasıyla başlamıştı. Bugünkü seçim sonrası Şanlıurfa kamuoyunda ''İyi insanlar kazanmaya başladı...'' Şeklinde yorumlandı.

FAY HATTI KIRILDI!

Mehmet Korkut Polat ve arkadaşlarını tarihi oy farkıyla kazanması Arpak Medya ailesi olarak bizler ve Şanlıurfa'yı seven her Urfalı için köşe taşları yanlış konumlandrılmış ve şehri her geçen gün sorunlar yumağına yuvarlayan tırnak içinde tehlikeli fay hatlarının kırılması ve enkaz altında kalma riskinin bertaraf edilmesi anlamında da önemli buluyor ve bizlerde Sn. Polat ve listesindeki tüm değerli arkadaşlarını kalben kutlayarak başarılar diliyoruz.


ARPAK MEDYA HABERLER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.