OYUNCUDAN YAPIMCIYA FATURA TEPKİSİ!

Gonca Vuslateri’den Gülse Birsel’e fatura tepkisi Oyuncu Gülse Birsel'in evine gelen 2 bin 550 liralık elektrik faturasını paylaşmasına tepki gösteren oyuncu Gonca Vuslateri, "Bu ülkenin en az paraya en sevilen karakterini oynamış oyunculardanım.

OYUNCUDAN YAPIMCIYA FATURA TEPKİSİ!
Editör: Arpak Medya
23 Ocak 2022 - 00:32

Gonca Vuslateri’den Gülse Birsel’e fatura tepkisi

Oyuncu Gülse Birsel'in evine gelen 2 bin 550 liralık elektrik faturasını paylaşmasına tepki gösteren oyuncu Gonca Vuslateri, "Bu ülkenin en az paraya en sevilen karakterini oynamış oyunculardanım. O gelen elektrik faturasından 75 TL daha düşüktü hem de" dedi.

Gonca Vuslateri’den Gülse Birsel’e fatura tepkisi

Dizi senaristi ve oyuncu Gülse Birsel, Instagram hesabından evine gelen elektrik faturasını paylaşmıştı. 2 bin 550 liralık faturayı “Ben de kira tadında elektrik faturamı arz edeyim” ifadeleriyle paylaşan Birsel, mesajına “3+1 düz daire ha burası” notunu düşmüştü.

GONCA VUSLATERİ’DEN TEPKİ

Oyuncu Gonca Vuslateri, Gülse Birsel’i de etiketlediği sosyal medya paylaşımında “Bu ülkenin en az paraya en sevilen karakterini oynamış oyunculardanım. O gelen elektrik faturasından 75 tl daha düşüktü hem de. O yüzden fatura konusunda deneyimliyim. Soğuk havalarda arkadaşında kal. Sete ordan git. Ha bir de baget ekmek al, 4'e böl, pul biberle lup” ifadelerini kullandı.

Gonca Vuslateri, Gülse Birsel'in yazdığı ve 2012 ile 2014 yılları arasında yayınlanan Yalan Dünya dizisinde Eylem ve Vasfiye Teyze karakterlerini canlandırmıştı.

KAYNAK: SÖZCÜ.COM


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.