MERSİN'DE IŞİD OPERASYONU!

Mersin’de IŞİD operasyonu: Çok sayıda gözaltı var Mersin'de 300 polis, silahlı terör örgütü IŞİD'e yönelik şafak operasyonu gerçekleştirdi 19 adrese yapılan operasyonda, çok sayıda kişi gözaltına alınırken, örgütsel dokümanlar ele geçirildi

MERSİN'DE IŞİD OPERASYONU!
Editör: Arpak Medya
12 Ocak 2022 - 10:03

Mersin’de IŞİD operasyonu: Çok sayıda gözaltı var

Mersin'de 300 polis, silahlı terör örgütü IŞİD'e yönelik şafak operasyonu gerçekleştirdi 19 adrese yapılan operasyonda, çok sayıda kişi gözaltına alınırken, örgütsel dokümanlar ele geçirildi

Mersin’de IŞİD operasyonu: Çok sayıda gözaltı var

Edinilen bilgiye göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentin farklı mahallelerinde IŞİD’e yönelik çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalar sonucunda 20 kişiyi belirleyen ekipler, bu sabah 300 polisin katılımıyla ‘Pence-2’ adı verilen şafak operasyonu düzenledi.

Çevik kuvvet ve özel hareket polislerinin de destek verdiği operasyonda, 19 adrese girildi. Adreslere ilk olarak özel hareket polisleri girerken, bölgede yoğun güvenlik önlemi alındı.

Adreslerde aramalar yapılırken, örgütsel dokümanlar ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

KAYNAK. SÖZCÜ.COM


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.