MEDENİYETİN BEŞİĞİNDE ŞIKLIĞIN YENİ ADI!

Genç iş insanı İbrahim Deniz'in öncülüğünde AltınKumaş adıyla markalaşan giyim tarzı hızla rağbet görmeye başladı.

MEDENİYETİN BEŞİĞİNDE ŞIKLIĞIN YENİ ADI!
Editör: Arpak Medya
05 Temmuz 2022 - 18:54 - Güncelleme: 05 Temmuz 2022 - 19:23
Genç iş insanı İbrahim Deniz'in öncülüğünde AltınKumaş adıyla markalaşan giyim tarzı hızla rağbet görmeye başladı.


Geçtiğimiz günlerde Beyaz Tv'de yayınlanmaya başlayan ve her iki bölümü ile birinciliği kimseye bırakmayan Bir Masal Şehri Programının sunucusu Ekrem Arpak'ın kostüm sponsorluğu ile dikkatleri bir kez daha üstüne çeken AltınKumaş günümüz modasına uygun desenleri, kaliteli kumaşı ve her kesime hitap eden çizimleri ile giderek şehrin ülke çapında en önemli giyim markası olmaya aday.

Marka sahibi İbrahim Deniz bu durumu şöyle açıklıyor.

Arkadaşlarımız ile yeni yatırımlar üzerinde araştırma yaparken şehrimizin özünü kadim tarihinden, folklorik tarzından alan ama bir o kadar şık giyim markası olması gerektiğine inandık.

Şükürler olsun AltınKumaş kalitesi, uygun fiyat politikası ve her sezona uyan moda tarzı ile kısa sürede ilgi odağı oldu.

Elbette Şanlıurfalıyız ve Ekrem Arpak'ın şehrimizi tanıtma mücadelesinde bizlere gurur veren tv programına kostüm sponsoru olmaktan da çok mutluyuz.

TALEPLERE YETİŞEMİYORUZ!

Muhabirimizin "İlgi nasıl?" sorusuna İbrahim Deniz'in özgüvenle verdiği "Açıkçası bayram öncesi sipariş taleplerine yetişmekte zorlanıyoruz ama tabii ki bu tatlı bir telaş. Buda bizim doğru yolda olduğumuzu göstermesi bakımından çok değerli tabii...


Son olarak asıl amaçlarının önce ülke sonra dünya çapında yöre halkının şıklığını ve kadim tarihini anlatan bir marka olmak istediklerini aktaran Deniz ve şık kıyafetleri ile AltınKumaş görünen o ki çok konuşulacak.

Arpak Medya Haberler

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.