KARAGÜMRÜK EVİNDE RAHAT!

Andrea Pirlo’nun ayrılığının ardından takımı Alparslan Erdem’e emanet eden Karagümrük, genç hocasıyla ilk maçında Kayserispor'u 2-0 mağlup etti.

KARAGÜMRÜK EVİNDE RAHAT!
Editör: Arpak Medya
30 Mayıs 2023 - 22:34

Andrea Pirlo’nun ayrılığının ardından takımı Alparslan Erdem’e emanet eden Karagümrük, genç hocasıyla ilk maçında Kayserispor'u 2-0 mağlup etti.

(ÖZET) Fatih Karagümrük - Kayserispor maç sonucu: 2-0

7. dakikada Karagümrük’te Ozdoev, ceza sahasında Kayserisporlu Ackah’ın müdahalesi ile yerde kaldı. Ozdoev, hakem Murat Erdoğan tarafından sarı kart ile cezalandırıldı.

9. dakikada Kayserispor'da Yaw Ackah, VAR uyarısı sonrasında kırmızı kartla oyun dışı kaldı. VAR’dan gelen uyarı sonrası pozisyonu izleyen hakem Murat Erdoğan, sarı kartı iptal ederek Yaw Ackah’ı kırmızı kart ile oyundan ihraç etti.

16. dakikada Fatih Karagümrük, Kerim Frei'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Bertolacci’nin savunma arkasına gönderdiği uzun pasta Kerim Frei’nin ceza sahası içinde kafa ile yaptığı vuruşta top filelerle buluştu.

28. dakikada Fatih Karagümrük, Kerim Frei ile bir gol daha bularak skoru 2-0'a taşıdı. Karagümrük atağında sağ taraftan açılan orta sonrası kimsenin dokunamadığı top, Kerim Frei’nin önünde kaldı. Bu oyuncunun ceza yayının hemen önünden gelişine yaptığı vuruşta top kaleci Bilal’in solundan ağlarla buluştu.

45+1. dakikada Cardozo’nun uzak mesafeden sağ ayağı ile çektiği şutta top, sağ kale direğine çarparak auta gitti.

İlk yarı Fatih Karagümrük'ün 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda gol olmayınca Karagümrük, Kayserispor'u 2-0 mağlup etti.


KAYNAK: SÖZCÜ.COM

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.