K.KÖPRÜ BLD. KARAKÖPRÜ'DE KURSİYERLERİN ESERLERİ SERGİLENDİ!

KARAKÖPRÜ’DE KURSİYERLERİN ESERLERİ SERGİLENDİ Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Necmettin Cevheri Kültür ve Gösteri Merkezinde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı yağlı boya resim sergisinin açılışını gerçekleştirdi. 50’den fazla eserin sergilendiği açılışa sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

Editör: Arpak Medya
06 Haziran 2023 - 23:57

KARAKÖPRÜ’DE KURSİYERLERİN ESERLERİ SERGİLENDİ

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Necmettin Cevheri Kültür ve Gösteri Merkezinde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı yağlı boya resim sergisinin açılışını gerçekleştirdi. 50’den fazla eserin sergilendiği açılışa sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

Karaköprü Belediyesi bünyesinde hizmet veren Necmettin Cevheri Kültür ve Gösteri Merkezi’ndeki Resim Kursu öğrencileri tarafından hazırlanan Yağlı Boya Resim Sergisi düzenlenen törenle sanatseverlerin ziyaretine açıldı.

Sergi salonunda düzenlenen açılışa; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Belediye Başkan Yardımcıları, usta öğreticiler, kursiyerler ve aileleri ile vatandaşlar katıldı.

Sergiyi gezen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve MKYK Üyesi Vildan Polat eserlerle ilgili kursiyerlerden bilgi alırken, birbirinden güzel eserleri ortaya koyan kursiyerleri tebrik ettiler.

Sergide konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, sanatın ve sanatçının her zaman yanında olacaklarını ifade ederken, “Necmettin Cevheri Kültür ve Gösteri Merkezimiz çeşitli kurslarımızın olduğu Karaköprü’müze ve Şanlıurfa’mıza hizmet eden bir tesis. Bugünde resim kursumuzdaki öğrencilerimizin ellerinden çıkan birbirinden güzel eserlerin yer aldığı serginin açılışını gerçekleştirdik. Kurs hocamız Kasım Gören’e ve kursiyerlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Burada emeğin güzelliğini bir kez daha gördük. Karaköprü Belediyesi olarak sanatın ve sanatçının her zaman yanında olacağız. Tüm sanatseverleri 15 gün açık olacak olan sergimizi ziyaret etmelerini istiyorum” dedi.

Resim Kursu usta öğreticisi Kasım Gören, 1 yıllık emeğin ürününü bugün sergilediklerini, tüm vatandaşları ve sanatseverleri Necmettin Cevheri Kültür ve Gösteri Merkezindeki sergiye davet etti.

Kursiyerlerden Nehir Şeker ve Hatice Oluk kendilerine bu imkanları sunan Karaköprü Belediyesine teşekkür etti.

50’den fazla eserin yer aldığı sergi 15 gün boyunca Necmettin Cevheri Kültür ve Gösteri Merkezi Sergi salonunda ziyaret edilebilecek.

ARPAK MEDYA HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.