Hilvan Belediyesi'nden Eğitim Kaynakları Desteğ!

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, ilkokul, ortaokul, orta öğretim ve üniversiteye hazırlık içinde bulunan öğrencilere kaynak kitap desteğinde bulundu.

Editör: Arpak Medya
20 Ocak 2023 - 18:27

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, ilkokul, ortaokul, orta öğretim ve üniversiteye hazırlık içinde bulunan öğrencilere kaynak kitap desteğinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Hilvan Belediyesi Meclisi’nin kararıyla fahri hemşeri seçilen İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’yı ziyaret eden Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, İstanbul Valiliği’nin sağlamış olduğu kaynak kitapları Hilvan’da çeşitli okullara ve üniversite hazırlığı içinde bulunan Bilgi Evi öğrencilerine dağıttı.

Belediye Meclisi Eğitim Komisyonu içinde yer alan Mehmet Halitoğulları ile birlikte okulları ziyaret edip kaynak kitapları veren Başkan Bayık, öğrencilere başarılar diledi.

Eğitime yönelik kaynak kitaplarını sağlayan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’ya teşekkür eden Başkan Bayık ‘1986 ile 1988 yılları arasında Hilvan Kaymakamı olarak görev yapan mevcut İstanbul Valimiz Sayın Ali Yerlikaya, Hilvan ile bağlarını hiç koparmadı. Biz de bu bağımızı daha da güçlü kılmak adına belediye meclisimizin almış olduğu bir karar ile fahri hemşerimiz olarak seçtik. Akabinde de kendilerinizi ziyaret ettik. Kendileri Hilvan’ın öğrencilerine katkıda bulunmak adına 5 binden fazla kaynak kitap sağladı. Öğrenciler adına kendilerine çok teşekkür ediyoruz’ dedi.

Kaynak kitaplarla buluşan öğrenciler de, kaynakların çok iyi olduğunu ve kendilerine büyük kolaylık sağlayacağını belirterek Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’a teşekkür etti.

ARPAK MEDYA HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.