GÜNÜ LİDER KAPATTILAR!

Başakşehir, Kayserispor’u rahat geçti, zirveye yerleşti: 2-0 Süper Lig 3. haftasında Kayserispor'u ağırlayan Başakşehir, iki yarıda bulduğu gollerle rakibini mağlup etti ve liderlik koltuğuna oturdu. Başakşehir'in yeni transferi Mesut Özil, takımıyla ilk kez bir maçta forma giydi.

GÜNÜ LİDER KAPATTILAR!
Editör: Arpak Medya
21 Ağustos 2022 - 23:24

Başakşehir, Kayserispor’u rahat geçti, zirveye yerleşti: 2-0

Süper Lig 3. haftasında Kayserispor'u ağırlayan Başakşehir, iki yarıda bulduğu gollerle rakibini mağlup etti ve liderlik koltuğuna oturdu. Başakşehir'in yeni transferi Mesut Özil, takımıyla ilk kez bir maçta forma giydi.

Başakşehir, Kayserispor’u rahat geçti, zirveye yerleşti: 2-0

Süper Lig 3. hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor’u konuk eden Medipol Başakşehir, rahat bir oyun ortaya koyduğu maçı 2-0’lık skorla kazanmasını bildi.

Maçtaki ilk golü 22. dakikada Nacer Chadli’nin kafa vuruşu sonrasında gelirken, ilk yarı Başakşehir’in 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya da golle başlayan Başakşehir, Berkay Özcan ile durumu 2-0’a getirdi.

Bu dakikadan sonra oyunu rölantiye alan Başakşehir, Kayserispor’un farkı azaltma çabalarını da sonuçsuz bıraktı ve mücadele 2-0’lık skorla sona erdi. Öte yandan Başakşehir’in yeni transferi Mesut Özil, takımıyla birlikte ilk kez ligde süre aldı. Özil, 80. dakikada Berkay Özcan’ın yerine oyuna dahil oldu.

Bu sonuçla 7 puana ulaşan Başakşehir, aynı puandaki Gaziantep FK’yı averajla geride bırakarak liderlik koltuğuna oturdu. Kayserispor ise 3 puanda kaldı.

Hafta içi Antwerp ile Konferans Ligi rövanş maçını oynayacak olan Başakşehir, Belçika deplasmanından döndükten sonra sahasında Alanyaspor’u ağırlayacak. Kayserispor ise, evinde Giresunspor’u konuk edecek.

KALE MUHAMMED’DE

Medipol Başakşehir’de hafif sakatlığı bulunan kaleci Volkan Babacan kadroda yer almadı. Volkan Babacan’ın yokluğunda kaleye Muhammed Şengezer geçti. Yedek kulübesinde ise 17 yaşındaki genç kaleci Deniz Dilmen yer aldı.

CHADLI İLK KEZ KADRODA

Medipol Başakşehir’in Fas asıllı Belçikalı oyuncusu Nacer Chadli bu sezon ilk kez turuncu-lacivertli formayı Kayserispor karşısında giydi. UEFA listesinde adı yer almayan ve İstanbul ekibinin UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde oynadığı 5 maçta forma giyemeyen Chadli, Medipol Başakşehir’in ligde oynadığı ilk iki maçta da kadroda yer alamamıştı.

YENİ TRANSFER TRAORE TRİBÜNDE

Medipol Başakşehir’in yeni transferi Bertrand Traore karşılaşmayı tribünde takip etti. Turuncu-lacivertli kulübün 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığı Traore, dün İstanbul’a gelmişti.

KAYSERİ’DE EKSİK GAVRANOVIC

Yukatel Kayserispor’da sakatlığı bulunan Mario Gavranovic kadroda yer almadı.

Karşılaşma öncesinde sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, “Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda oynayacağımız Medipol Başakşehir maçı öncesinde futbolcumuz Mario Gavranovic sol uyluk arka kas grubundaki zorlanma nedeniyle maç kadrosuna dahil edilmemiştir.” ifadeleri yer aldı.

Karşılaşma öncesinde, hayatını kaybeden Eski Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Prof. Dr. TurgayAtasü anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

kaynak: sözcü.com


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.