Gamze'nin anne ve babasının ifadesi ortaya çıktı!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu’nun ölümü ile ilgili tutuklanan anne ve babasının ifadelerine ulaşıldı.

Gamze'nin anne ve babasının ifadesi ortaya çıktı!
Editör: Arpak Medya
27 Ocak 2022 - 19:17

Mazı Mahallesi Çocuk Mezarlığı mevkiinde ailesi ile birlikte yaşayan 17 yaşındaki lise öğrencisi Gamze Sakallıoğlu annesi tarafından yatakta ölü bulunmuş, otopside boyun kemiğinin kırık olduğu ortaya çıkan genç kızın anne ve babası gözaltına alınmıştı.

“ÖLDÜRMEDİK” DEDİLER

Tutuklanarak cezaevine gönderilen baba M.H.S. ile anne T.S.’nin ifadelerine ulaşıldı. Arıcılık ve orman işleri yaparak geçimini sağlayan çift, verdikleri ifadede kızlarını öldürmediklerini söyledi.

“BERABER LAHMACUN YEDİK”

Anne T.S. ifadesinde, şunları söyledi;

*Olay gecesi eve misafirler geldi. Beraber lahmacun yedik, çikolata yedik. Bir süre sonra misafirler gitti. Kızım o gece kendi odasında değil ağabeyinin odasında uyudu. Sabah kalktığımda kızıma seslendim fakat bir ses gelmeyince yattığı odaya gittim.

KAN DONDURAN İDDİA

*Odaya gittiğimde yatakta yüzüstü yatıyordu. Ben de ne yapacağımı bilemedim. Hemen jandarmayı arayarak yardım istedim. Kızımı ben öldürmedim, gelinim ya da onun annesi öldürdü. Benim bir suçum yok. Kızımın çikolataya alerjisi vardı.

“MİSAFİRLERE YARDIM ETTİM”

Baba M.H.S. ise ifadesinde o gece misafirlerin araçlarının arızalandığını ve misafirlere yardım ettiğini söyledi. Baba, misafirler gittikten sonra yattığını, sabah eşinin bağırma sesleri ile uyandığını dile getirdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. İHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.