Fransa'da skandal!

Fransa'da oynanan maçta Rodez'i öne geçiren golün ardından bir Bordeaux taraftarı, tribünden atlayıp Lucas Buades'e vurdu. Oyuncunun beyin sarsıntısı nedeniyle hastaneye götürülmesiyle maç tatil edildi.

Fransa'da skandal!
Editör: Arpak Medya
03 Haziran 2023 - 15:05

Fransa Ligue 2’dce Bordeaux ile Rodez arasındaki karşılaşma, taraftarın sahaya girerek futbolcuya fiziksel saldırıda bulunması nedeniyle yarıda kaldı.

Ligin 38. ve son hafta mücadelesinde, Ligue 1’e yükselmeyi hedefleyen Bordeaux, kümede kalmak için sahaya çıkan Rodez’i Matmut Atlantique Stadı’nda konuk etti.

İki taraf için de kritik öneme sahip karşılaşmanın 22. dakikasında konuk ekipte forma giyen Lucas Buades, ağları sarstı ve gol sevinci yaşadığı sırada taraftarın fiziksel müdahalesine maruz kaldı.

Buades’in beyin sarsıntısı geçirmesi ve tribünlerde yeterli güvenlik önlemi alınamaması gerekçeleriyle karşılaşmanın hakemi Nicolas Rainville, maçı tatil etti.

Bourdeux, söz konusu karşılaşmayı dört farklı kazanması halinde Ligue 1’e yükselecekti. Rodez’in ise ligde kalmak için müsabakayı kazanması gerekiyordu.

Fransa Futbol Federasyonu, maça duracak.

KAYNAK. SÖZCÜ.COM


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.