Erdoğan'dan LGBT açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir tarikat liderinin, 6 yaşındaki kızını evlendirmesiyle ilgili olarak "Bir hadise üzerinden milletimizin inancına saldıranlar çıkardıkları gürültüyle geride vahim tabloyu gizlemeye çalışmaktadır" dedi.

Erdoğan'dan LGBT açıklaması!
Editör: Arpak Medya
19 Aralık 2022 - 16:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir tarikat liderinin, 6 yaşındaki kızını evlendirmesiyle ilgili olarak "Bir hadise üzerinden milletimizin inancına saldıranlar çıkardıkları gürültüyle geride vahim tabloyu gizlemeye çalışmaktadır" dedi. Erdoğan konuşmasının devamında LGBT karşıtı sert ifadeler kullandı.

Erdoğan’dan LGBT açıklaması: Açık konuşacağım…

Kadın Emeği Zirvesi’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hiranur Vakfı Başkanı Onursal Başkanı Yusuf Ziya Gümüşel’in, 6 yaşındaki kızı H.K.G.’yi, 29 yaşındaki müridi ve halefi Kadir İstekli’ye eş olarak vermesiyle ilgili olarak, “Bir hadise üzerinden milletimizin inancına saldıranlar çıkardıkları gürültüyle geride vahim tabloyu gizlemeye çalışmaktadır” dedi ve şöyle devam etti:

“BİZİM KİTABIMIZDA YOK”

– Ne kız çocuklarımızın istismarına izin vereceğiz ne de kin ve nefretle milletimizin rencide edilmesine göz yumacağız

– Ülkemizde kadınların, gençlerin, çocukların sorunlarıyla ilgilenenlerin asıl üzerinde durmaları gereken ve çözüm aramaları gereken mesele evlatlarımızı topyekun tehdit eden sapkın akımlardır.

– Ne demek istediğimizi anlıyorsunuz değil mi? Açık konuşacağım. LGBT denilen olay bizim kitabımızda yok.

– CHP’nin kitabında var mı? Var. Yavru muhalefetin kitabında var mı? Var. Onlarla beraber yürüyorlar mı? Yürüyorlar. Bizim böyle bir şeye ihtiyacımız yok.

KAYNAK: SÖZCÜ.COM


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.