ERBÜLBÜL BU KEZ CANPOLAT İLE DAMGA VURDU!

Duayen gazeteci Fuat Erbülbül'ün GAP TV'de hazırlayıp sunduğu ER MEYDANI programı ses getirmeye ve izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor.

ERBÜLBÜL BU KEZ CANPOLAT İLE DAMGA VURDU!
Editör: Arpak Medya
14 Ocak 2022 - 23:21
Önceki hafta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ü ağırlayan ve 5.000'ni aşkın online izlenme yakalayan Er Meydanının bu haftaki konuğu Haliliye Belediyesinin başarılı belediye başkanı Mehmet Canpolat oldu.

''Haliliye için canla başla dedi...'' söz ve sloganı ile programa başlayan başkan Canpolat'ın kendinden, projelerinden emin ve güler yüzlü, rahat halleri dikkatlerden kaçmadı. 108 dönümlük millet bahçesinden başlayan Canpolat ardı sıra İbrahim Tatlıses kültür ve Gastoromi Merkezi ile Haliliye'ye ve Haliliye gençliğine kültürel tesisler kazandırmaya devam ettiklerini söyledi.

Erbülbül'ün tüm sorularına içtenlikle cevap veren Canpolat, sosyal belediyecilik gereği belediye olarak market sistemine geçildiğini anlatı.

Programın bir yerinde usta gazeteci Fuat Erbülbül'ün basın dünyasındaki önemli yerine de vurgu yapan Canpolat, Haliliye gençliğinin bu zorlu pandemi sürecinden en az hasarla atlaması için eğitime ciddi manada destek verdiklerini, üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerimize sunulan ücretsiz sınav ve desrhane eğitimi imkanlarına devam edeceklerine vurgu yaptı.

Özellikle bakıma muhtaç büyüklerimize yönelik temizlik ve bakım hizmetlerinin aksamaması için bizzat ilgilendiğini, ilçe olarakta hijyen anlamında sadece Urfa'da değil bölgede ön sıralarda olduklarını belirtti.

Voleybol takımının başarılarının yanı sıra geleceğin şampiyonlarının yetişmesi için her türlü zeminin hazırlandğını belirten Canpolat, Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığının söz konusu olmadığını, tek amacının Haliliyelilerin duasına mazhar olmak olduğunun altını çizdi.

Program yine binlerce kişi tarafından izlenirken, Er Meydanı bir geceye daha damga vurdu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.