Ekrem İmamoğlu kararı sonrası Altılı Masa İstanbul'da toplanıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen siyasi yasak ve hapis cezası kararı sonrası altılı masadaki parti liderlerinin İstanbul'da toplanacağı açıklandı.

Ekrem İmamoğlu kararı sonrası Altılı Masa İstanbul'da toplanıyor!
Editör: Arpak Medya
14 Aralık 2022 - 20:59

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen siyasi yasak ve hapis cezası kararı sonrası altılı masadaki parti liderlerinin İstanbul’da toplanacağı açıklandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Almanya programını iptal ederek İstanbul’a doğru yola çıktı.

Altılı masa liderleri tek tek açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar:

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: Millet iradesine ipotek konulamaz Sn. Erdoğan bunu en iyi sen bilirsin. İstanbul Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu’na destek vermek ve onu bu göreve seçen İstanbullu seçmenin iradesine sahip çıkmak için programlarımı iptal ettim, İstanbul’a geliyorum.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal: Bir hikaye başladığı yerde -Saraçhane'de- hukuk katledilerek bitiyor; Türkiye üstündeki kara örtüyü Milli İrade ‘ye sahip çıkarak kaldıracaktır! Yarın İstanbul'da Yeter Söz Milletin diye haykıracağız!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: İstanbullular belediye başkanını sandıkla göreve getirdi. Göstermelik yargı oyunlarıyla halk iradesini yok edemezsiniz.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: İBB Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu hakkında verilen karar vicdani ve hukuki değildir! Adalet mekanizmasını siyasetin elinde adeta bir kılıç gibi kullanan bu anlayış kaybetmeye mahkumdur! Millet iradesini görmezden gelenler dün kaybetmiştir, bugün ve yarın da kaybedecektir.

kaynak:sözcü


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.