BAYERN EZİP GEÇİYOR!

Bayern Münih, Bochum’a acımadı: 0-7 Almanya Bundesliga 3. haftasında Bochum deplasmanına konuk olan Bayern Münih, zayıf rakibi karşısında 7 gollü ağır bir galibiyet elde etti.

BAYERN EZİP GEÇİYOR!
Editör: Arpak Medya
21 Ağustos 2022 - 23:13

Bayern Münih, Bochum’a acımadı: 0-7

Almanya Bundesliga 3. haftasında Bochum deplasmanına konuk olan Bayern Münih, zayıf rakibi karşısında 7 gollü ağır bir galibiyet elde etti.

Bayern Münih, Bochum’a acımadı: 0-7

Almanya Bundesliga’da şampiyonluğun en büyük adayı olan Bayern Münih, Bochum’u deplasmanda 7-0’lık skorla yenerken, hücum oyuncuları şov yaptı.

Maçtaki gol perdesini 4. dakikada Leroy Sane açtı. Dakika 25’te Matthijs de Ligt skoru 2-0’a getirirken, Kingsley Coman 33’te farkı üçe çıkardı. İlk yarının 42. dakikasında Sadio Mane’nin golüyle soyunma odasına 4-0’lık üstünlükle giren Bayern Münih, ikinci yarıda da vites düşürmedi.

Maçın 60. dakikasında Mane’nin penaltıdan attığı golle durum 5-0’a gelirken, dağılan Bochum’da Cristian Gamboa’nın 69. dakikada kendi kalesine attığı golle skor 6-0’a geldi. Gol yağmurunun yaşandığı maçta perdeyi Serge Gnabry kapattı ve yıldız futbolcunun attığı golle mücadele 7-0’lık skorla sona erdi.

Bu sonuçla ligdeki üçüncü maçını da kazanan Bayern Münih, 9 puanla liderlik koltuğundaki yerini kaybetmedi. Bochum ise üçüncü maçını da kaybederek puansız şekilde son sırada yer aldı.

kaynak: sözcü.com


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.