BAŞKAN YETİM'DEN TARAFTARA MESAJ!

BAŞKAN YETİM'DEN TARAFTARA MESAJ Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, dün akşamki Amedspor galibiyetinin ardından bir değerlendirme yaparak stadı dolduran tüm taraftara teşekkür etti.

BAŞKAN YETİM'DEN TARAFTARA MESAJ!
Editör: Arpak Medya
11 Eylül 2022 - 16:32
BAŞKAN YETİM'DEN TARAFTARA MESAJ
Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, dün akşamki Amedspor galibiyetinin ardından bir değerlendirme yaparak stadı dolduran tüm taraftara teşekkür etti. 


Şanlıufaspor dün akşamki Amedspor galibiyetinin ardından sezonun 4. haftasına namağlup bir şekilde girerken, Kulüp Başkanı Emin Yetim taraftara ve takıma destek olan herkese yönelik teşekkür mesajı yayımladı. 
Başkan Yetim açıklamasında "Değerli Şanlıurfaspor Ailesi; Ligin 3. haftasını dün akşamki Amedspor maçı ile namağlup bir şekilde kapatmış bulunuyoruz. 11 Nisan Stadyumu'nda mükemmel bir atmosferde adeta bir futbol ve taraftar şöleni sergileyerek güzel bir sonuç aldık.  Skorda olduğu kadar takımımızın sahada ortaya koyduğu kazanma hırsı, tribünlerdeki heyecan ve şehrimiz temsilcilerinin hemen yanı başımızda olması bu takımın artık Şampiyon olacağının bir kanıtı olmuştur. Bu anlamda başta siz taraftaramıza, teknik heyetimize ve futbolcularımıza ve de özellikle bizleri yalnız bırakmayarak fahri değil gerçek bir Şanlıurfalı olan Valimiz Salih Ayhan ve diğer tüm şehir temsilcilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. 
İlk günkü "En Büyük Zenginliğimiz Birlik ve Beraberliğimiz" sözlerimi hatırlatarak; taraftarımızın kendi şampiyonluk şarkılarına ortak olmaya, Şanlıurfaspor'a destek olanı hatırlamaya ve birlik beraberliği bu çatı altında buluşturmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Arpak Medya Haberler

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.