BAŞKAN POLAT TEŞEKKÜR MESAJI YAYIMLADI!

Kısa süre önce Organize Sanayi Bölgesi müteşşebis heyeti seçimlerini 80 oy gibi tarihi farkla kazanan sanayici iş insanı Mehmet Korkut Polat bir teşekkür mesajı yayımladı. İşte o mesaj:

BAŞKAN POLAT TEŞEKKÜR MESAJI YAYIMLADI!
Editör: Arpak Medya
28 Şubat 2023 - 11:32 - Güncelleme: 28 Şubat 2023 - 11:44
KAMUOYUNA

Ülke olarak tarihin en büyük felaketinde yitirdiğimiz canlarımız ve yaralılarımız ile depremzedelerimizin yaşadıkları derin sıkıntıların acısını yürekten hissettiğimiz günlerden geçiyoruz.

Hayatın  devam ettiği gerçeğini unutmadan ve yarına çok daha güçlü olmak için dünden çok daha fazla çalışmak zorundayız.

Bu bilinç ile kısa süre önce OSB Müteşebbis Heyeti seçimini başarı ve alnımızın akıyla atlatmış bulunuyoruz.

Seçimden aylar önce başlayan, ben ve arkadaşlarımı tamamıyle yıpratmaya yönelik, günümüz ve OSB gerçeklerinden uzak kirli algı operasyonları bizleri üzmüş ama asla yılmamıza neden olmamıştır.

Bu vesile ile başta gönül dostlarımız ve yürüdüğümüz yolun tek bir adımında bile bizden desteklerini esirgemeyen Organize Sanayi Bölgesi'nin tüm değerli paydaşları, birbirinden kıymetli iş sanayicilerimiz olmak üzere; seçim sürecinden bugüne ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımdan desteklerini esirgemeyen herkese kucak dolusu sevgi, saygılarımı sunuyor tüm kalbimle teşekkür ediyorum.

Şanlıurfa Kamuoyu ve OSB'nin değerli paydaşları bilmeli ve emin olsunlar ki, bize bir kez daha teveccüh edilen bu emaneti şehrimizin iş istihdamı ve ekonomisinin kalbi Organize Sanayi Bölgesi'nin çağın gerektirdiği modern seviyelere, değerli sanayicilerimiz ile çıtayı çok daha yükseklere çekmek en büyük enerji kaynağımız olacaktır.

Ben ve arkadaşlarım dün olduğu gibi ben değil, biz olmak bilinci ile ve birlikte yönetecek, birlikte yürümeye devam edeceğiz.

Bir kez daha tüm katılımcı arkadaşlara, bizlere destek veren herkese arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Mehmet Korkut Polat

Müteşebbis Heyeti Başkanı/ Sanayici/ İş Adamı
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.