BAŞKAN ÇAKMAK'TAN 15 TEMMUZ MESAJI!

Başkan Ayşe Çakmak'tan 15 Temmuz mesajı

BAŞKAN ÇAKMAK'TAN 15 TEMMUZ MESAJI!
Editör: Arpak Medya
14 Temmuz 2022 - 15:59

Başkan Ayşe Çakmak'tan 15 Temmuz mesajı

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Ayşe Çakmak mesajında,  “15 Temmuz destanı, vatanımızı, ülkemizi, milletimizi, demokrasimizi, aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen vatan hainlerine verilmiş en güzel cevaptır." dedi.

15 Temmuz gecesi milletin hürriyetine sahip çıktığını ifade eden Çakmak, mesajında şunları kaydetti:

"Bu aziz millet kendisine pranga vurmak isteyen hainlere sessiz kalmamış, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla milyonlar sokaklara akın etmiştir. Tankların ve ağır silahların üzerine şehit olmak arzusuyla giden aziz milletimiz, hain darbe girişimini tarihi bir zafere imza atarak dünyada eşi benzeri görülmemiş bir şekilde hezimete uğratmıştır. Geleceğine ve milli iradeye sahip çıkan milletimiz, demokrasi adına dünyaya büyük bir ders vermiştir."

Hain darbe girişiminin yıl dönümünü lanetleyen Çakmak, mesajını şu sözlerle tamamladı: "15 Temmuz 2016 gecesi FETÖ tarafından milli iradeye, demokrasiye, ülkemizin birliği ve bütünlüğüne karşı gerçekleştirilen hain darbe girişimini bir kez daha lanetliyor, vermiş oldukları destansı mücadele sonrası hayatını kaybeden demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyorum.”

Arpak Medya Haberler


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.