BAŞKAN BEYAZGÜL, ''CEYLANPINAR'A HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK''

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’CEYLANPINAR’A HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK’’ Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ceylanpınar ilçesinde Gençlik Merkezi ile Kadın Destek Merkezini ziyaret etti. Başkan Beyazgül, destek merkezlerinde kadınlar tarafından yapılan ürünleri E Ticaret’te satışa sunduklarını söyledi.

Editör: Arpak Medya
28 Ocak 2023 - 19:18

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ceylanpınar ilçesinde Gençlik Merkezi ile Kadın Destek Merkezini ziyaret etti. Başkan Beyazgül, destek merkezlerinde kadınlar tarafından yapılan ürünleri E Ticaret’te satışa sunduklarını söyledi.

İlçe ziyaretleri kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ceylanpınar ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Beyazgül, ilk olarak Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’yu ziyaret etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Belediye ziyaretinin ardından AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Abdülcelil Doğantekin, kadın kolları ile gençlik kolları üyeleriyle bir araya geldi. Parti binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Beyazgül, ilçede yapımı tamamlanan çalışmaları değerlendirdi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’KIRSALDA YÜZDE 90 ORANINDA YOL ÇALIŞMASINI TAMAMLADIK

Ceylanpınar ilçesinde yapılan çalışmaları değerlendiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’10 bin 864 metrelik Ceylanpınar içme suyu şebekesini tamamladık. İlçemizde 150 kilometrelik stabilize yol çalışması yaptık. İlçemiz kırsalında birçok bölgede stabilize yol çalışmasını tamamladık. Ceylanpınar ilçe merkezinde 7 kilometrelik sıcak asfalt gerçekleştirdik. İhtiyaç olan yerlerde asfalt çalışmasını tamamladık. Kırsal alanlarda grup yollarında uzun ömürlü çelik hasırlı beton yol çalışması tamamlandı. İlçemizde 90 bin metrekare kilitli parke taşı döşeme çalışması yaptık. Ceylanpınar ilçemizin kırsalında yol çalışmalarını yüzde 90 oranında tamamladık. Trafik levhası ve hız engelleyici kasis çalışması yaptık. İlçemizde modern mezbaha kazandırdık. Gençlerimiz için gençlik merkezi ile spor salonu kazandırdık. İlçemizde ihtiyaç olan alanlarda çalışmalar yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz’’ dedi.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu ile AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Abdülcelil Doğantekin ise ilçeye yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Beyazgül’e teşekkür etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, parti ziyaretinin ardından esnafları ziyaret ederek talep ve önerilerini dinledi. Başkan Beyazgül ve beraberindekiler daha sonra gençlik merkezini ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi.

Başkan Beyazgül, Gençlik merkezi ziyaretinde Başkan Feyyaz Soylu ve gençlerle masa tenisi oynadı. Gençlere yönelik ilçede çalışmaların devam ettiğini ifade eden Başkan Beyazgül, gençlere her zaman önem verdiklerini söyledi.

Gençlik merkezinin ardından ilçede Kadın Destek Merkezini de ziyaret eden Başkan Beyazgül, kadınların ürettiği el işi ürünleri yakından inceledi. Her zaman kadınların yanlarında olduklarını belirten Başkan Beyazgül, kadınların ürettiği ürünleri E ticaret’te satışa sunduklarını söyledi.

ARPAK MEDYA HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.