BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN 15 TEMMUZ MESAJI!

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN 15 TEMMUZ MESAJI!
Editör: Arpak Medya
14 Temmuz 2022 - 15:51
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Baydilli, 15 Temmuz’da tüm dünyaya milletin gücünü gösterdiklerini kaydetti
 
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 15 Temmuz hain darbe girişiminin 6. yılında Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Baydilli mesajında hain kalkışmada şehit olan vatandaşlara rahmet dilerken, milletin canı pahasına vatan toprağını koruduğunu dile getirdi.
 
Başkan Baydilli şunları söyledi:
“Aziz milletimiz, tarihimizin her döneminde vatan toprağı için büyük mücadeleler vermiş ve fedakarlıklar göstermiştir. İşte yine öyle bir günde milletimiz 15 Temmuz 2016 günü, hain darbe kalkışmasında büyük bir destan yazıp adeta canını ortaya koyarak tüm dünyaya vatan sevgisinin ne demek olduğunu gösterdi.
Milletimizin bu kahramanlığı eminim ki vatanımızın birliğini bozmak isteyen şer güçlere büyük bir ders olmuştur. Bu milleti bölmeye hiçbir gücün yetmeyeceğini tüm dünyaya gösterdik.  Allah bir daha böyle kara bir günü vatanımıza, milletimize yaşatmasın, birliğimizi bozmasın.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik
Gününü kutluyor, tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.
 
Arpak Medya Haberler

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.