NEFES KESTİLER!

ABONE OL

Kasımpaşa, Gaziantep FK karşısında 4-2'lik galibiyetle kötü seriyi sonlandırdı Kasımpaşa ve Gaziantep FK, İstanbul'da kozlarını paylaştı. Toplam 6 golün atıldığı, bir kırmızı kartın çıktığı, bir penaltının kaçtığı ve sayısız gol pozisyonunun yaşandığı maçı izleyenler, adeta futbola doydu.

Kasımpaşa, Gaziantep FK karşısında 4-2'lik galibiyetle kötü seriyi sonlandırdı

Kasımpaşa ve Gaziantep FK, İstanbul'da kozlarını paylaştı. Toplam 6 golün atıldığı, bir kırmızı kartın çıktığı, bir penaltının kaçtığı ve sayısız gol pozisyonunun yaşandığı maçı izleyenler, adeta futbola doydu.

  

Süper Lig 14. hafta karşılaşmasında Gaziantep FK'yı konuk eden Kasımpaşa, ilk yarıda 3 farklı üstünlüğü elde ettiği maçın ikinci yarısında zor anlar yaşasa da, 4-2 galip gelerek mağlubiyet serisini sona erdirmeyi başardı.

Mücadelenin 3. dakikasında gol perdesini açan Aytaç Kara, Kasımpaşa'yı 1-0 öne geçirirken, bu sezonki skorer oyunu sürdürdü. Kasımpaşa'nın önemli oyuncularından Ben Ouanes, 16 ve 31. dakikalarda attığı gollerle Kasımpaşa'yı 3-0'lık üstünlüğe taşıdı.

İlk yarının uzatma dakikaların penaltı kazanan Gaziantep FK, Alexandru Maxim'in topu direğe nişanlamasıyla farkı azaltma şansını yitirdi.

Ancak ikinci yarıya oyuncu değişiklikleriyle başlayan konuk ekip Gaziantep, 3 dakida 2 gol atarak maça ortak olmayı başardı. Maçın 51. dakikasında Mustafa Eskihellaç ve 53. dakikada Lazar Markovic'in golleriyle durum 3-2'ye geldi.

Beraberlik için bastıran Gaziantep FK birçok fırsatı harcarken, 82. dakikada kontratak şansı yakalayan Kasımpaşa, Mamadou Fall ile skoru 4-2 yaptı ve rahat bir nefes aldı.

İki takımın da direkten dönen toplarının olduğu ve atılan 6 gole rağmen sayısız gol pozisyonunun da harcandığı maçta, Kasımpaşa 4-2 galip gelerek 3 maçlık mağlubiyet serisine son verdi.

Öte yandan, Kasımpaşa'nın savunma oyuncusu Kennet Omeruo 90+4'de gördüğü kırmızı kartla oyundan atıldı. Kasımpaşa bu sonuçla 21 puana ulaştı. Gaziantep FK ise, 15 puanda kaldı.

2023/2024 Sezonu - Trendyol Süper Lig - 14. Hafta

süper li̇g gazi̇antep ankaragücü tff trendyol arpak medya kasimpaşa