Hilvan'da Katı Atık Aktarım İstasyonu ilk transferini yaptı!

ABONE OL

Hilvan Belediyesi ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile Hilvan'da hizmete giren çevre dostu Katı Atık Aktarım İstasyonu ilk aktarımını gerçekleştirdi.

Hilvan Belediyesi ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile Hilvan’da hizmete giren çevre dostu Katı Atık Aktarım İstasyonu ilk aktarımını gerçekleştirdi.

Hilvan Belediyesine ait katı atık toplama araçları ile toplanan atıklar çevre ile teması olmadan aktarım istasyonuna nakledilecek.

İstasyon alanında incelemelerde bulunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık; “Sıfır atık ve çevre dostu Belediyecilik hizmeti ile ilçemize kazandırdığımız Katı Atık Aktarım İstasyonunda araçlarımız ilk aktarımını gerçekleştirdi. Bu istasyonumuzun faaliyete girmesiyle belediyemiz araçlarıyla toplanan atıklar geri dönüşüm yoluyla elektrik enerjisi üretiminde kullanılabilecek. Bu güzel hizmeti ilçemize kazandırmakla vatandaşlarımızı vahşi depolama sonucu meydana gelen kötü kokular ve çevre kirliliğinden kurtarmış olduk. Desteklerinden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e çok teşekkür ediyorum.” dedi

ARPAK MEDYA HABERLER

hi̇lvan beledi̇ye kati atik arpak medya