AYŞE ÇAKMAK SİVEREK MASALI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ!

ABONE OL

Yapımcılığını Lotus Medya ve Derya Film Müzik'in ortaklaşa yaptığı, sunuculuğunu ses sanatçısı, yazar Ekrem Arpak, yönetmenliğini usta yönetmen Serdar Dündaroğlu'nun üstlendiği BİR MASAL ŞEHRİ çekimleri sosyal medya da çok büyük ilgi gördü.

AYŞE ÇAKMAK'IN SİVEREK MASALI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ!

Yapımcılığını Lotus Medya ve Derya Film Müzik'in Ortaklaşa yaptığı, sunuculuğunu ses sanatçısı, yazar Ekrem Arpak, yönetmenliğini usta yönetmen Serkan Dündaroğlu'nun üstlendiği BİR MASAL ŞEHRİ çekimleri sosyal medya da çok büyük ilgi gördü.


Şanlıurfalı iş ve siyaset insanı Mehmet Cemil Beyaz'ın Şanlıurfa'nın tanıtımı için büyük destek verdiği BİR MASAL ŞEHRİ ekibi, startını Şanlıurfa'da verdi.


10 kişilik bir ekiple çekimlerine başlanan belgesel tadındaki program her hafta pazar günü saat: 14:50'de BEYAZTV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

13 ile 26 bölüm arasında devam etmesi planlanan programda her hafta Şanlıurfa ve ilçelerininden birisinin tarihi, kültürü, folkloru, turistik objelerinin yanı sıra yöresel yemekleri anlatılacak.

TÜRKİYE'DE BİR İLK!

Şanlıurfalı ses sanatçısı ve yazar Ekrem Arpak'ın ''En büyük hayalimdi...'' dediği program; bir il ve ilçelerinin 13 hafta boyunca belgesel tadında anlatılacak olması hasebi ile kendi özelinde bir ilk olma özelliğini taşıyor.

ZEYNEL ABİDİN BEYAZGÜL'DE BU MASALDA!

Bu pazar yayınlanacak olan ilk bölüme konuk olan Şanlıurfa BŞ Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'de konuk olurken, Şanlıurfa masalını büyük bir keyifle anlattı.

SAKLI CENNET HALFETİ!

Ekibin ikinci durağı Ekrem Arpak'ın tanımı ile ''Suya ruhunu teslim eden şehir...'' halk arasında Şanlıurfa'nın ''Saklı Cennet'i'' olarak bilinen Halfeti oldu.

Halfeti'nin doğal, tarihi güzelliklerinin anlatldığı bölüm şimdiden merakla bekleniyor.

AYŞE ÇAKMAK'IN MASALI!


Bir Masal Şehri Program ekibine en büyük sürprizi Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak yaptı. Güler yüzü, esprileri ve samimiyeti ile ekibin büyük beğenisini kazanan Çakmak aynı zamanda gastronomi köşesinde kendi elleri ile Siverek'in meşhur damak tadı olan Siverek Tavası'nı yaptı.

Renkli görüntülere olan çekimler kahkalar ve samimi bir ortamda gerçekleşti.
Görünen o ki; BİR MASAL ŞEHRİ daha ekrana gelmeden Şanlıurfa halkında büyük bir heyecan yaratmı durumda...

ARPAK MEDYA HABERLER

 

bi̇r msal şehri̇ şanliurfa si̇verekühalfeti̇ ayşçe çakmak ekrem arpak beyaztv program serdar dündaroğlu mehmet cemi̇l beyaz şükrü beyaz arpak medya lotus medya belgesel tanitim